2ο ΦΩΤΟΑΛΜΠΟΥΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Το κέντρο του Ωραιοκάστρου έχει κατακλυστεί από κόσμο, φόρεσαν τα μεγαλύτερα τους χαμόγελα, την καλύτερη τους διάθεση και μικροί και μεγάλοι έλαβαν θέση για να χορέψουν, να τραγουδήσουν, να… ξεδώσουν στο Καρναβάλι του Ωραιοκάστρου. Η μουσική ηχεί δυνατά και οι καρναβαλιστές κινούνται στο ρυθμό της. Από τις πιο μικρές ηλικίες μέχρι και τις μεγαλύτερες, όλοι βρίσκονται στο κέντρο που έχει «πλημμυρίσει» από κόσμο είτε γιατί συμμετέχουν στην παρέλαση είτε γιατί θέλουν να την παρακολουθήσουν. Φορώντας την αποκριάτικη στολή τους είτε τη στολή της ομάδας στην οποία εντάσσονται, όλοι μαζί διασκεδάζουν με την ψυχή τους. Σχολεία, σωματεία, παρέες, ομάδες, όλοι συμμετέχουν στο καρναβάλι!

Ο Τόνυ Σφήνου δίνει το σύνθημα και το τρελό ξεφάντωμα ξεκινάει…

Για την ιστορία να πούμε ότι 4 νικητές ισοβάθμισαν για το καλύτερο καρναβάλι . Ακολούθησε κλήρωση για το ποιος θα μας αντιπροσωπεύσει στην Ξάνθη κ κληρώθηκε το 3ο Δημοτικό. Εκ των υστέρων με απόφαση Δημάρχου 15 άτομα από τις 3 μη κληρωθήσες ισόβαθμες πρώτες ομάδες θα ανοίξουν και αυτές το καρναβάλι της Ξάνθης την επόμενη Κυριακή.
Νικήτριες: 3ο Δημοτικο, 2ο Δημοτικό Παλαιοκάστρου, η σχολή Bella dance κ η ομάδα Ζωή κ κότα .

Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε στην Ο.Μ.Α.Κ. Ωραιοκάστρου που για μια ακόμα φορά, έδωσε το παρόν σε μια μεγάλη εκδήλωση του Δήμου μας, προσφέροντας τις τόσο πολύτιμες υπηρεσίες της.

Από αριστερά, ο πρόεδρος της Αβάθμιας Βαγγέλης Χατζηαντωνίου, ο δήμαρχος Αστέριος Γαβότσης, οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Κοίτσίδης και Πέτρος Αταμιάν, ο πρόεδρος του τοπικού Μελισσοχωρίου Σάκης Γκάτσης, η αντιπρόεδρος της Ββάθμιας Χριστίνα Βαμβάκη Λιμπατέ, η τοπική σύμβουλος Στέλλα Ίννου, με τα κορίτσια του Μυγδονιακού

Αριστερά ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θανάσης Καρύδης. Στην εκδήλωση διακρίναμε επίσης τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Λάκη Σημαιοφορίδη, τον αντιδήμαρχο καθαριότητας Ηλία Ζιακούλη, τον πρόεδρο της Ββάθμιας Παντελή Πορφυριάδη, τον Νομαρχιακό σύμβουλο Σωτήρη Μπατο τον πρόεδρο του τοπικού Λητής Τόλη Χατζηαντωνίου, τον πρόεδρο του τοπικού Μεσαίου Τάσο Λαζαρίδη, τους τοπικούς συμβούλους Ωραιοκάστρου, Παναγιώτη Σεκέρκα και Σταμάτη Γώτη, τον τοπικό σύμβουλο Πενταλόφου, Γιώργο Ατέση, καθώς και τον Άκη Μέλιο.

Ο Τόνυ Σφήνου με την συντονίστρια του καρναβαλιού, τοπική σύμβουλο Ωραιοκάστρου, Βάσω Λύσσα.