Το 95% της παράταξης ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ απαντάει στον κ.Ζιακούλη

”Οι δημοτικοί σύμβουλοι που εκλέχτηκαν στις εκλογές του Μαΐου είναι η «Πολιτεία με Όραμα». Οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με παραφιλολογίες και με μυθεύματα. Είναι οι έξι που εξέλεξαν οι δημότες. Οι δύο που ανεξαρτητοποιήθηκαν και οι τέσσερις που συνέχισαν και συνεργάστηκαν με τη νέα διοίκηση. Όσοι αποχώρησαν και έφυγαν, καλώς έφυγαν. Η «Πολιτεία με Όραμα» για την επόμενη τετραετία θα είμαστε εμείς”, αναφέρει σε συνέντευξη του ο αντιδήμαρχος πολιτισμού και πρώην στέλεχος της δημοτικής παράταξης ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ, χωρίς ίχνος ντροπής.

”ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ”. Δηλαδή οι 110 υποψήφιοι που συμμετείχαν στις εκλογές, δεν ήταν της συγκεκριμένης παράταξης; Τέτοια αποστροφή προς το πρόσωπο τους, δεν έχει κανένα προηγούμενο. Αυτοί κ.Ζιακούλη δώσανε τον αγώνα τους, για να ”κοκορεύεστε” από την θέση του αντιδημάρχου.  Αυτοί γυρίζανε πόρτα-πόρτα για να επικοινωνίσουν το έργο του τότε δημάρχου, το οποίο τώρα προσπαθεί να οικειοποιηθεί η ανύπαρκτη και ανίκανη διοίκηση, στην οποία συμμετέχετε. Η μόνη δικαιολογία για την συγκεκριμένη δήλωση, είναι αυτό που λέει και ο σοφός λαός, τρεις και ο κούκος. Συγνώμη, τέσσερις και ο κούκος.

Εμείς απλά θα του θυμίσουμε την συγκεκριμένη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ που δημοσιεύτηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 2019, και είναι προϊόν του 95% των στελεχών της παράταξης ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ.   

”Τα μέλη της παράταξης “Πολιτεία με Όραμα” που αποφασίσαμε να στηρίξουμε τον δήμαρχο Αστέριο Γαβότση και την παράταξη στις εκλογές του Μαϊου του 2019, δηλώνουμε τα εξής:
1. Δεν καλεστήκαμε ουδέποτε από τους εκλεγμένους της “Πολιτεία με Όραμα) μετά τις εκλογές για να συζητήσουμε την πορεία της παράταξης.
2. Δεν ενημερωθήκαμε για τις διεργασίες ανάδειξης Επικεφαλής – Συντονιστή της παράταξης.
3. Από την στιγμή που δεν υπήρχε σύγκληση απόψεων στα δύο προγράμματα των παρατάξεων, δεν ερωτηθήκαμε να εκφράσουμε άποψη για την συνεργασία της παράταξης με την νέα διοίκηση του δήμου και με τους τρόπους που αυτή θα πραγματοποιηθεί όπως καλώς έπραξαν οι υπόλοιπες παρατάξεις της αντιπολίτευσης.
4. Όλοι μαζί αγωνιστήκαμε στον προεκλογικό αγώνα για να εκλεγούν όσοι εξελέγησαν. Δώσαμε τον δεύτερο, τον τρίτο και τον τέταρτο σταυρό μας σε κάποιους από αυτούς, οπότε θεωρούμε άδικη την απαξίωση μας από τους εκλεγμένους.
Για τους παραπάνω λόγους, και επειδή δεν εκφράζουν τις αρχές της παράταξης μας, δηλώνουμε ότι δεν επιθυμούμε να είμαστε πλέον μέλη αυτής της παράταξης “Πολιτεία με Όραμα” και ευχόμαστε το καλύτερο για αυτόν τον τόπο που ζούμε”.
Επίσης στην πονηρή ερώτηση του γνωστού σε όλους μας τοπικού δημοσιογράφου, που είχε ”διασύρει” το Ωραιόκαστρο, μέσα από ένα γελοίο βίντεο που προσπαθούσε να χαρακτηρίσει τον πρώην δήμαρχο, για ρατσιστή, ο οποίος βέβαια μετέπειτα αθωώθηκε πανηγυρικά, θα θέλαμε να το σκεφτεί καλά, αν ο ίδιος είναι ένα είδος προσβολής για τον κόσμο του Ωραιοκάστρου.