Την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησαν τα μέλη του ΚΑΠΗ Πενταλόφου

Την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησαν τα μέλη του ΚΑΠΗ Πενταλόφου του Δήμου Ωραιοκάστρου.
Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης, αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και τους ευχήθηκε καλή χρονιά, αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο της αποχέτευσης Πενταλόφου Νεοχωρούδας, που βρίσκετε σε εξέλιξη, καθώς και για την γέφυρα Πενταλόφου. Επίσης μίλησε για τις δραστηριότητες και τις δράσεις που διοργανώνει ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. για τα μέλη των ΚΑΠΗ, με τις πρωτοβουλίες της πρόεδρου του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. Ρένα Αντωνιάδου και τα μέλη του Δ.Σ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης, ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Βαγγέλης Καραστερίου, ο οποίος και αυτός με την σειρά του έκανε αναφορά για τα έργα που έχουν γίνει και γι αυτά που δρομολογούνται, ο δήμαρχος Λαγκαδά και υποψήφιος βουλευτής με την ΝΔ, Γιάννης Καραγιάννης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χ.Τερζής, και Κυριάκος Δούμπαλας, ο πρόεδρος Πενταλόφου Τάκης Τερζής, ο πρόεδρος Μεσαίου Τάσος Λαζαρίδης, η τοπική σύμβουλος Ωραιοκάστρου Νέλλυ Δελή, ο τοπικός σύμβουλος Πενταλόφου Γιώργος Ατέσης, τα μέλη της επιτροπής και πλήθος κόσμου του ΚΑΠΗ Πενταλόφου