Σε μια ζεστή και όμορφη εκδήλωση έκοψε την πίτα του η ΔΗ.Κ.Ε.Ω.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε η ΔΗ.Κ.Ε.Ω. με πολλές ευχές σε όλους για τη νέα χρονιά.

Μια εκδήλωση η οποία έγινε,παρουσία πλήθους κόσμου, μέσα σε ένα ζεστό και φιλόξενο κλίμα αισιοδοξίας. Ευχές για το νέο χρόνο έδωσε ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Ω. Ηλίας Ζιακούλης, ο οποίος αφού πρώτα ευχαρίστησε τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου Αστέριο Γαβότση, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο του, στην θέση του προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.Ω., και στην συνέχεια και την θέση του αντιδημάρχου καθαριότητας, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι ο Αστέριος Γαβότσης είναι ένας άνθρωπος που στέκονταν πάντα δίπλα τους, σε ότι είχαν ανάγκη.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο που έγινε αυτά τα πέντε χρόνια, στην προσπάθεια που έκανε ο ίδιος και οι συνεργάτες του, να βγάλουν την δημοτική επιχείρηση από το τέλμα των προηγούμενων ετών, και να την φτάσουν σήμερα να είναι ένα πραγματικό καμάρι του δήμου μας, με  παιδικούς σταθμούς φιλόξενα για τα παιδιά, για τα ΚΔΑΠ που δημιουργήθηκαν, για τον λαχανόκηπο, για την αίθουσα τέχνης που φιλοξενεί ανθρώπους που έχουν μεράκι με την ζωγραφική και όχι μόνο, και από μια σειρά άλλων δραστηριοτήτων. 

Ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης

Ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Ω.και αντιδήμαρχος καθαριότητας Ηλίας Ζιακούλης, ο αντδήμαρχος τεχνικών έργων Βαγγέλης Καραστερίου, και ο αντιδήμαρχος πολιτισμού και κοινωνικής πολιτικής Πέτρος Αταμιάν.

Η αντιπρόεδρος της ΔΕ.Υ.Α.Ω.και Ββάθμιας εκπαίδευσης Χριστίνα Λιμπατέ Βαμβάκη, και οι τοπικοί σύμβουλοι Ωραιοκάστρου, Στέλλα Ίννου και Βάσω Λύσσα.