Σε ένα μεγάλο φιάσκο οδηγούν οι ”ειδήμονες” το καρναβάλι του Ωραιοκάστρου

 

Αφού μέχρι τώρα έχουν οδηγήσει τον δήμο Ωραιοκάστρου, από το κακό στο χειρότερο σε όλα τα επίπεδα, κάθισαν λοιπόν και το σκέφτηκαν. Τόσες χωματερές δημιουργήθηκαν επί των ημερών μας, γιατί να τις αφήσουμε αναξιοποίητες; Ας πετάξουμε και εμείς εκεί κάτι. Έτσι πήραν την απόφαση μετά από μία δραματική συνεδρίαση γεμάτη εντάσεις και διαξιφισμούς, που κράτησε πολλές ώρες, ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ, να πετάξουν την καρναβαλική παρέλαση, που τα προηγούμενα χρόνια στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, έχοντας την βοήθεια των διοικούντων, των σχολείων, των φορέων, αλλά και του εμπορικού συλλόγου, γιατί κακά τα ψέματα, ήταν μια ευκαιρία να ανασάνει όχι μόνο η αγορά του Ωραιοκάστρου, από το πλήθος κόσμου που έρχονταν από τις γύρω περιοχές, αλλά και οι γονείς με τα παιδιά.

Έτσι λοιπόν φτάσαμε μια ανάσα, και οι φετινοί διοργανωτές, αφού δαπάνησαν κάτι δεκάδες χιλιάδες ευρώ, βρίσκονται μπροστά σε ένα μεγάλο αδιέξοδο που δημιούργησαν οι ίδιοι, με τους ”αποκλεισμούς” όλων αυτών που ασχολήθηκαν με επιτυχία όλα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά ακόμα και με συλλόγους του δήμου μας, μετατρέποντας το συγκεκριμένο γεγονός, σε κάτι πολύ ”προσωπικό”.

Να μιλήσουμε για την επικοινωνιακή προβολή; Περάστε καλύτερα από καμία χωματερή. Θα την βρείτε και αυτήν εκεί μαζί με τα μπάζα. Καμία αναφορά σε κανένα site της Θεσσαλονίκης, και όχι μόνο, σε κανένα ραδιοφωνικό σταθμό, πουθενά, άκρα του τάφου σιωπή. Τις προηγούμενες χρονιές, οι άνθρωποι που δούλευαν για να στεφθεί με επιτυχία το καρναβάλι, ήταν πολλοί, και όχι μόνο 2-3, που προσπάθησαν κάποιοι χωρίς ντροπή να τους δώσουν τα εύσημα, και μάλιστα σε πρόσωπο που ήταν εντελώς ανύπαρκτο. Να ξεκινήσουμε πρώτα από τους εργαζόμενους του δήμου, που πραγματικά δίνανε τον καλύτερο τους εαυτό για τον στολισμό και την καθαριότητα, και να συνεχίσουμε με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων του δήμου μας, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, καθώς και από πολλά μέλη της διοίκησης που συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή.

Δυστυχώς για μια ακόμα φορά, η διοίκηση του Παντελή Τσακίρη, άφησε μια πικρή γεύση στα χείλη των πολιτών. Και να σκεφτεί κανείς, ότι όλα μόνο σε έξι συν τους τρεις μεταβατικούς μήνες διοίκησης. Έξι μήνες ανυπαρξίας, με έναν ”εξαφανισμένο” δήμαρχο, ακόμα και από τα δημοτικά συμβούλια. Υπομονή όμως, άλλοι 39 μείνανε.