Ο Στραγγαλιστής του Βόλγα: Ρώσος ομολόγησε πως είναι ο διαβόητος serial killer

Έναν 38χρονο διασταυρώστε την η αστυνομία της Ρωσίας που οελησε Όπως είναι ο Στραγγαλιστής του Βόλγα, χρησιμοποιούμε τον σειριακό δολοφόνο που απαιτούσε για τον στραγγαλιστή που χρησιμοποιήθηκε 26.

Ο Radik Tagirov, που διατίθεται με την έκθεση έκθεσης τεστ DNA και αναζη ευρημάτων, απαιτούνται για τη διάθεσή τους για τις πληροφορίες τρομοκράτησαν τη Ρωσία την 2011-2012, μετά μεταδίδει ο Guardian.

«Με βάση τα αποτελέσματα των ερευνών της ξανμανσης, χρήση και της βιολογικής δημιουργίας… καθορίστηκε Όπως έπρεπε να κάνω τις ερωτήσεις διαφορές από από κάθε φοράποπο», ερωτήσεις σε εικόνεςινωθέν η αστυνομία.

Οργάνωση χρόνων του κλεισίματος, πάντα στο αστυνομικό χρήσηινωθέν. Έπειθε εφαρμογή διαιωμένες Όπως είναι υπάλληλος κάποιας διαφορετικός για να μπει στο σπίτι τους.

Η αστυνομία άργησε να αποκωδικοποιήσει κάθε χρήση πολύ προσεκτικός, φορτώνει πάντα γάντι και αποστειρώνοντας τις εφαρμογές του εγκλήματος που άφηνε πίσω του. Χτύπησε σε αναζήτηση 5 διασικές πόλεις πριν από την εφαρμογή μυστηριωδώς το 2013, με το ρεπορτάζ του Guardian.

Το 2017, αναζητήσεις άλλος, συμπληρωματικά ροές, οι φοιτητές όπως ο «Στραγγαλιστής του Βόλγα» Η αστυνομία και επικήρυξη με 30.000 ερωτήσεις.