Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Βιασμός της ενημέρωσης από τοπικά site του Ωραιοκάστρου –ναι, περί αυτού πρόκειται– όταν κόβουμε και ράβουμε τα ρεπορτάζ μέσα από τα Δημοτικά Συμβούλια κατά το δοκούν,όταν το περιεχόμενο ενός video ξεσκεπάζει τις πράξεις αυθαιρεσίας που έχουν να κάνουν με την ενημέρωση και αφορούν τον τίτλο ενός κειμένου,που στο τέλος όποιος το βλέπει,διακρίνει καθαρά την σκόπιμη κακή  παραπληροφόρηση με την μετάδοση ανακριβών, μονόπλευρα διογκωμένων ή επινοημένων (ψευδών) πληροφοριών ή και την απόκρυψη άλλων.

Ξαφνικά,προς μεγάλη του χαρά ο κ.Ν.Παπαδόπουλος,πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Ω.,ανακαλύπτει ότι αμείβεται από τον Δήμο με 850 ευρώ και κάτι ψιλά. Λοιπόν κύριοι της παραπληροφόρησης,όσο και να θέλετε να βιάζεται την αλήθεια,σύμφωνα με τον ΚΑΛΙΚΡΑΤΗ,ένας ο οποίος παίρνει σύνταξη ή άλλον μισθό από το δημόσιο, ΔΕΝ ΑΜΕΊΒΕΤΑΙ από τον Δήμο,και δυστυχώς για εσάς και την ψευδή ενημέρωση που προσπαθείτε να πουλήσετε στους πολίτες Ωραιοκάστρου, ο Νίκος Παπαδόπουλος,είναι συνταξιούχος και δεν βάζει ούτε ένα ευρώ στην τσέπη του από τον Δήμο.    

Μιλάτε κύριοι για προσπάθεια φίμωσης της αντιπολίτευσης από Διοικούντες.Μήπως θα πρέπει αντί να παραπλανάτε τον κόσμο,να ξαναδείτε το video για το ποιος κραυγάζει σε μέλη της Διοίκησης [ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ-ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ]. 

Βέβαια έχουμε και site που ασχολείται αποκλειστικά με  θέματα αδιάφορα για τους πολίτες,νομίζοντας έτσι ότι παράγει πολιτική, αναπαράγοντας φήμες, στο πλαίσιο της χειραγώγησης του κοινού και με προφανή στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων με συχνή  μετάδοση πληροφοριών που δεν αποδίδουν επακριβώς την πραγματικότητα.

Λοιπόν κύριοι όσο και αν προσπαθείτε σε βάρος της αντικειμενικότητας,να έχετε το ψέμα ως μέσο χειραγώγησης των πολιτών, με απώτερο στόχο την στήριξη μιας πολιτικής παράταξης η οποία κατά γενική ομολογία είναι όχι μόνο απούσα από τα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών, αλλά πολλές φορές και εχθρική, σταματήστε να παρουσιάζεται τα γεγονότα κατά τέτοιο τρόπο, γιατί είναι πλέον εμφανής η απουσία ολοκληρωμένης κάλυψης των γεγονότων.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ