Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δ. Ωραιοκάστρου.

Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δ. Ωραιοκάστρου.

Από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, 200 οικογένειες έλαβαν σακούλες γεμάτες με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκες, μια σημαντική προσφορά επιχειρήσεων από ολόκληρη την Ελλάδα, οι οποίες στο πλαίσιο κοινωνικής εταιρικής ευθύνης , αποδεικνύουν έμπρακτα για ακόμη μια φορά τη στήριξη και την αλληλεγγύη τους στους συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη.

Πολύτιμοι βοηθοί στην προσπάθεια του Δ. Ωραιοκάστρου στάθηκαν όμως και οι μαθητές των σχολείων μας, οι οποίοι μαζί με τις οικογένειές τους, μέσω της δράσης «Αγαπώ – Βοηθώ» έβαλαν το δικό τους λιθαράκι «αγάπης» σ΄αυτή τη μεγάλη αγκαλιά, που έχουμε ανοίξει σ΄όσους συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.

«Ο Δ. Ωραιοκάστρου, όχι μόνο τις γιορτές, αλλά 365 μέρες το χρόνο βρίσκεται στο πλευρό όλων εκείνων πολιτών του δήμου μας, που έχουν ανάγκη τη στήριξή μας. Στόχος μας είναι να έχουν καθημερινά ένα πιάτο φαγητό στο τραπέζι τους για εκείνους και τα παιδιά τους και – εν μέσω οικονομικής κρίσης – να αισθάνονται ότι ζουν με αξιοπρέπεια, όπως αξίζει στον καθένα», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης.

«Σεβόμενοι τους δημότες μας πρέπει να διευκρινίσουμε ότι τηρείται αυστηρά η εχεμύθεια σ΄όλους εκείνους, που φτάνουν στην πόρτα του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δ. Ωραιοκάστρου. Αυτό που θέλουμε είναι να αισθάνονται τον σεβασμό μας στο πρόσωπο τους, γιατί τον αξίζουν, αλλά και την αλληλεγγύη μας στον γολγοθά που ανεβαίνουν» επεσήμανε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Ωραιοκάστρου, Πέτρος Αταμιάν