Μη παίρνετε μεγάλο φορτίο στις πλάτες σας με την υπεράσπιση μιας ανύπαρκτης διοίκησης

 

Χριστίνα, Nikos, Efi, παίρνετε μεγάλο φορτίο στις πλάτες σας με την υπεράσπιση μιας ανύπαρκτης διοίκησης, της διοίκησης Παντελή Τσακίρη και δεν σας αξίζει.

α) Στην αρχή κάθε χρονιάς η εκάστοτε διοίκηση ψηφίζει τον προϋπολογισμό της χρονιάς όπως έγινε και με τη διοίκηση Γαβότση για τον προϋπολογισμό του 2019.

β) Εάν όπως λέτε δεν υπήρχε προϋπολογισμός με εγγεγραμμένο κονδύλι για τον στολισμό όλων των οικισμών, τότε με ποιά κονδύλια στολίστηκαν όλοι οι υπόλοιποι οικισμοί εκτός από αυτούς του Μονόλοφου, Πετρωτού και Μεσαίου ;

γ) Εάν θέλετε να πείτε ότι τα κονδύλια ήταν λίγα για τις εκδηλώσεις αυτές τότε μπορείτε για περισσότερες διευκρινίσεις να ρωτήσετε τους κ.κ. Ζιακούλη Ηλία, Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο επί σειρά ετών στη διοίκηση Γαβότση, καθώς και στον τότε Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Παναγιώτη Κοιτσίδη και σύμβουλο σήμερα του Αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Καρασαββίδη Δημήτρη. Είναι οι καταλληλότεροι και αρμοδιότεροι να σας απαντήσουν.

δ) Αλλά ας υποθέσουμε ότι δεν υπήρχαν οι κατάλληλοι πόροι στον τρέχοντα προϋπολογισμό για το σύνολο των εκδηλώσεων της σημερινής διοίκησης και δεν επαρκούσαν να καλύψουν το σύνολο των εκδηλώσεων. Τι εμπόδιζε τη σημερινή διοίκηση Παντελή Τσακίρη να προχωρήσει σε αναθεώρηση του προϋπολογισμού της διοίκησης Γαβότση; Τι τους εμπόδιζε λοιπόν τους παραπάνω κυρίους, οι γνώσεις ή τα χρήματα αφού όπως οι ίδιοι λένε σήμερα υπάρχει ένα απόθεμα 2.500.000,00€ στα ταμεία του Δήμου;

ε) Να κάνουμε τέλος μια τελευταία υπόθεση εργασίας και να θεωρήσουμε ότι δεν είχαν ούτε τις γνώσεις, ούτε τα χρήματα για κάτι τέτοιο; Το θεωρώ προσβλητικό να ισχυριστούμε κάτι τέτοιο Χριστίνα, Nikos, Efi , άλλωστε μόλις πριν από λίγο περιγράφαμε μία άλλη πραγματικότητα. Δεν μπορώ να δεχθώ ότι το παραμικρό ΄΄λάθος΄΄ της διοίκησης Γαβότση (τέως ή νύν) εκτροχιάζει τη διοίκηση Τσακίρη που κινείται πιστά πάνω στη γραμμή Γαβότση, στη διοίκηση του δήμου.

Το θεωρούμε μειωτικό για τον κ. Τσακίρη και δεχόμαστε επομένως ως λογικότερη αιτία, ότι ο μη στολισμός οφείλεται σε σφάλμα των Διεθνολόγων- Δημοσιολόγων συμβούλων του Δημάρχου κ. Τσακίρη που αφού κατά λάθος θεώρησαν ότι τα Διαβατά είναι οικισμός του Δήμου μας! ΄΄Διόρθωσαν΄΄ το σφάλμα τους αυτό με το να εντάξουν τους οικισμούς του Μονόλοφου, Πετρωτού και Μεσαίου ως οικισμούς του Δήμου Δέλτα και να τους απ-εντάξουν από το σχεδιασμό στολισμού του Δήμου μας! Εμάς μας φαίνεται πιο λογικό. Καλή σας Χρονιά και πάλι Χριστίνα, Nikos, Efi.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Τα χωριά του Δήμου μας έχουν αφεθεί στην εγκατάλειψη και στην αδιαφορία των διοικούντων