Με πρωτοβουλία του Αστέριου Γαβότση ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για θέματα σχολικής στέγης

Ζητήματα που αφορούν στην ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων στο Δήμο Ωραιοκάστρου βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε με δική του πρωτοβουλία, σήμερα, ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης με εκπροσώπους της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Ωραιοκάστρου και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Α΄Λυκείου Ωραιοκάστρου.

Παρουσία του εντεταλμένου συμβούλου σε θέματα Παιδείας, Αθ. Καρύδη και του προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ωραιοκάστρου, Παντ. Πορφυριάδη, τέθηκαν επί τάπητος όλα τα θέματα που απασχολούν τη μαθητική κοινότητα.

Η συζήτηση με τους εκπροσώπους των Γονέων και των Κηδεμόνων ήταν διεξοδική, διεξήχθη σε καλό κλίμα και με διάθεση συνεργασίας από όλες τις πλευρές για την εξεύρεση των προσφορότερων λύσεων.

Συμφωνήθηκε μάλιστα σε ό, τι αφορά σε θέματα ασφάλειας των μαθητών και καλύτερης μετακίνησης τους από και προς τα σχολεία με την αστική συγκοινωνία, πως θα πραγματοποιηθούν από κοινού και με επικεφαλής το Δήμαρχο, συναντήσεις με τη Διοίκηση του ΟΑΣΘ και τα αρμόδια όργανα της ΕΛ.ΑΣ.

Οι εκπρόσωποι των Γονέων και των Κηδεμόνων αποδέχτηκαν με ικανοποίηση στο τέλος της συνάντησης, τη δέσμευση του κ. Γαβότση για ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το προσεχές διάστημα με μοναδικό θέμα συζήτησης, τη λειτουργία των σχολικών μονάδων και εν γένει της σχολικής στέγης.