Μαρκέλλα: «Κοιμόμουν και άκουγα το φλας που με φωτογράφιζε»-Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις

Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις για την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη. Οι περιγραφές, οι διάλογοι και οι εικόνες που έχει συγκρατήσει στη μνήμη της θα λύσουν το μυστήριο.

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας για την απαγωγή της 10χρονης . Το κοριτσάκι είπε στους αστυνομικούς ότι όσο κοιμόταν, άκουγε φλας και είχε την αίσθηση ότι το φωτογραφίζουν, σύμφωνα με το MEGA. Από την πρώτη στιγμή η 10χρονη είχε πει στις Αρχές, ότι η 33χρονη γυναίκα που την άρπαξε φεύγοντας από το σχολείο της, την είχε βάψει με καλλυντικά στο σπίτι που την κρατούσε.

Η 10χρονη μίλησε στους αστυνομικούς για τις επικοινωνίες που είχε η κατηγορούμενη από την πρώτη κιόλας στιγμή, που μπήκαν μέσα στο ταξί, καθώς και για μια επιταγή που πήρε η 33χρονη, η οποία μόλις την είδε σχολίασε «Τόσα πολλά λεφτά;».

Οι διάλογοι – «φωτιά» για την δράση της 33χρονης, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 έχουν ως εξής:

«Όταν μπήκαμε στο διαμέρισμα μου είπε ότι θα κάνουμε μπάνιο. Αλλά χτύπησε το τηλέφωνό της και μιλούσε. Μάλλον με γυναίκα. Δε μπορούσα να καταλάβω αν ήταν γυναίκα ή άντρας γιατί μιλούσε σαν γυναίκα αλλά ήταν πολύ χοντρή φωνή. Είπε η γυναίκα στο τηλέφωνο στην Ειρήνη ότι θα στείλει κάποιον να της δώσει μια επιταγή, νομίζω είπε εκείνο το χαρτί που το δίνεις και παίρνεις χρήματα και να πάει να την «εκπληρώσει». Η Ειρήνη απάντησε «Τόσα πολλά λεφτά;».