Μαλλιά-κουβάρια Καράογλου και Νοτοπούλου για το μπάρμπεκιου στα Διαβατά

Το μπάρμπεκιου των «Ενωμένων Μακεδόνων» έξω από τη δομή φιλοξενίας προσφύγων στα Διαβατά την προσεχή Κυριακή άναψε… φωτιές ανάμεσα στον υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης Θόδωρο Καράογλου και την βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου.

Την αρχή έκανε ο σημερινός υφυπουργός απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την εκδήλωση στα Διαβατά. «Ελευθερία και δημοκρατία έχουμε. Ο καθένας μπορεί να τρώει ό,τι θέλει, όπου θέλει, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Από εκεί και πέρα καλό θα είναι να αποφεύγονται εντάσεις γιατί και οι άνθρωποι αυτοί είναι δυστυχισμένοι άνθρωποι οι οποίοι ψάχνουν για ένα καλύτερο μέλλον, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι αυτοί θα μας επιβάλουν τον τρόπο ζωής τους, τον πολιτισμό τους, την παράδοσή τους ή οτιδήποτε άλλο» είπε ο κ. Καράογλου με την ΚΑΤΕΡΊΝΑ Νοτοπούλου να σηκώνει αμέσως το γάντι. «Πριν από ένα χρόνο το ΥΜΑΘ άνοιξε την πόρτα και την αγκαλιά του σε παιδιά-πρόσφυγες μαζί με τις οικογένειές τους ενώ σε όλη τη διάρκεια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στήριξε τις προσφυγικές δομές με αίσθημα ευθύνης. Στήριξε δομές με πρόσωπα και πόρους» δήλωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Απάντηση Καράογλου: Της έκλεψε τη δόξα ο Γιαννούλης

«Ενημερώνω την κυρία Νοτοπούλου πως εγώ δεν κάνω πολιτική μέσα από το Facebook” δήλωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Θεόδωρος Καράογλου, σχολιάζοντας την ανάρτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης Κατερίνας Νοτοπούλου.

“Πέραν, λοιπόν, του σημείου που επικαλείται, πρόσθεσα στη δήλωσή μου ότι: “Καλό θα είναι να αποφεύγονται εντάσεις γιατί και οι άνθρωποι αυτοί είναι δυστυχισμένοι που ψάχνουν για ένα καλύτερο μέλλον. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυτοί θα μας επιβάλλουν τον τρόπο ζωής τους, τον πολιτισμό τους και την παράδοσή τους». Αυτό το κομμάτι ξέχασε να το “σχολιάσει”, εκτός και αν διαφωνεί με το υπόλοιπο σκέλος της δήλωσής μου, το οποίο εσκεμμένα… παραλείπει. Αλλοίμονο εάν συμφωνούσαμε σε όλα με την κυρία Νοτοπούλου…» προσέθεσε ο κ. Καράογλου.