Κυριάκος για Βιεϊρίνια: Δεν θα είμαστε εμείς αυτοί που θα κλείσουμε την πόρτα

Με το… καλημέρα της συνέντευξης Τύπου, ο Κυριάκος Κυριάκος στάθηκε στον Όλαφ Ρέμπε, στο timing της τοποθέτησης ενώ ανέλαβε να απαντήσει και στο θέμα του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Μιλώντας για τους στόχους της φετινής σεζόν: «Ήδη από την Γενική Συνέλευση του προηγούμενου Μαΐου, γνωρίζετε και τις προσαρμογές που πρέπει να κάνουμε για το FFP και για την εξισορρόπηση του μπάτζετ. Δύσκολος στόχος κατά την γνώμη μας αλλά εφικτός. Τι καταφέραμε; Αυξήσαμε τα έσοδα και φέρνοντας με μεγάλες προκρίσεις, έσοδα από την Ευρώπη και με πωλήσεις παικτών. Που είναι οι προσδοκίες για την ομάδα αυτή τη στιγμή; To ρόστερ της ομάδας είναι ρόστερ πρωταθλητισμού. Δεν θέλω να επεκταθώ πολύ».

Όσο για το γεγονός πως η ΠΑΕ δεν έχει αποχαιρετήσει τον Βιείρίνια: «Η εντολή του μεγαλομετόχου είναι ξεκάθαρη. Δεν θα είμαστε εμείς αυτοί που θα κλείσουμε την πόρτα στον Αντρέ Βιεϊρίνια, γιατί μέχρι την τελευταία ημέρα που μπορεί να παίξει ο Αντρέ για τον ΠΑΟΚ, εμείς θα κρατάμε ανοιχτή αυτή την πόρτα. Εμείς οφείλουμε από σεβασμό να έχουμε αυτή την πόρτα ανοιχτή για το μέλλον…».

Πηγή: sdna.gr