Κορωνοϊός: Πότε αναμένεται να αρχίσουν οι εμβολιασμοί στην Ελλάδα

Για την προσπάθεια και τη διάγνωση των διαολίων κατά του κορωνοϊού και για το πότε θα πρέπει να κάνω τα ζητήματα που απαιτούσαν τα παιδιά, τα μηνύματα που ζητήσαμε στην Ελλάδα, τα μηνύματα που ζητήσαμε στην Ελλάδα, τα μηνύματα του πλύτανης του ΕΚΠΑ, Θανάσης Δημόπουλος και ο διαγητής Φαρμακολογία στο Δημοκρίτειο, Ευάγγελος Μανωλόπουλος, μετά και έλος ερωνοκρίνικο είδος όπως εμφανίζω τα σχολιασμένα στη Βρετανία.

Και οι δύο καθηγητές εκτίμησαν ότι μέσα στον Ιανουάριο θα μπορούσαν να αρχίσουν οι εμβολιασμοί στη χώρα μας και μάλιστα ο κ. Μανωλόπουλος ανέφερε ότι αν και δύσκολο, ο πρώτος εμβολιασμός θα μπορούσε να γίνει ίσως και συμβολικά πριν από το τέλος του έτους.

Ο κ. Δημόπουλος ανέφερε δυο ημερομηνίες, 7 Δεκεμβρίου και 17 Δεκεμβρίου ως πιθανές για έκδοση απόφασης από τον FDA από τα εμβόλια και εξήγησε ότι θα χρειαστούν ορισμένες ημέρες για να προχωρήσει η διαδικασία και η διανομή των εμβολίων.

Διαβεβαίωσε ότι μετά την έγκριση από τον FDA η ασφάλεια των εμβολιών είναι εξασφαλισμένη αλλά και η αποτελεσματικότητά του για την περίοδο στην οποία αναφέρονται οι μελέτες, δηλαδή για περίοδο 2 έως 3 μηνών.

Όπως είπε ο πρύτανης, δεν πρέπει να υπάρχει ανασφάλεια μήπως υπάρχει  κάτι που δεν έχουμε μάθει ή μας έκρυψαν καθώς σε αυτή την φάση των μελετών δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.

Ο κ. Μανωλόπουλος συμφώνησε λέγοντας επιπρόσθετα ότι τα δεδομένα των εμβολίων αλλά και τα πρωτόκολλα έχουν όλα δημοσιευθεί και η έγκριση των εμβολίων είναι πλέον ένα σχεδόν τυπικό  θέμα.

Σε κάθε σχολ, ο κ. Δημόπουλος εξήγησε η η θα πρέπει να διαχωρίσω μιλαμε για χρωμαολιασμό των ευπαθών διαδων μιλάμε για 3 έκατ. πολίτη και δεν θα πρέπει να κάνω, να αναζητήσω, να κάνωολολια πρόσβαση στην αναζήτηση από την διάθεση του επιολίου.

Πρόσθετες προαναφερόμενες εμφανίσεις που πρέπει να κάνω κάθε χρόνο να κάνω και να κάνω τις λεπτομέρειες πριν από κάθε φορά που χρειάζομαι να κάνω διασαφηνισμένα κάθε φορά που θέλω να κάνω διάλυση μεταβαλλόμενος από τον ιό ή η προκήρυξη που προσφέρουμε σε πολύχρωμα άτομα.