”Η πόρνη από πάνω”- Στο Θέατρο Αριστοτέλειον

«Η πόρνη από πάνω», ο θεατρικός μονόλογος του Αντώνη Τσιπιανίτη με την Κατερίνα Διδασκάλου για 2 παραστάσεις, Τετάρτη 18 Μαρτίου και Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020 στο Αριστοτέλειον. Ο θεατρικός μονόλογος του Αντώνη Τσιπιανίτη «Η πόρνη από πάνω» με την Κατερίνα Διδασκάλου σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Πατρώνη που έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές από κοινό και κριτικούς επιστρέφει στην  Θεσσαλονίκη για 2 παραστάσεις.

Το έργο Η Ερατώ -η νοικοκυρά από κάτω- μιλάει για τον έρωτα, την απόρριψη, την προδοσία, τη βαναυσότητα σε βάρος των γυναικών, τους διεφθαρμένους δημόσιους λειτουργούς, την έλλειψη αυτοεκτίμησης. Με υπομονή και στωικότητα ζει στο περιθώριο, μέχρι την ημέρα που στο από πάνω διαμέρισμα μετακομίζει μια πόρνη. Και τότε….. ?? Η Κατερίνα Διδασκάλου, αναπολώντας τη ζωή της Ερατούς, πλημμυρίζει κυριολεκτικά τη σκηνή παίζοντας ταυτόχρονα με απίστευτη ευκολία όλους τους χαρακτήρες που έπαιξαν ρόλο στη ζωή της ηρωίδας.

‘Ένα μοναδικό ρεσιτάλ ηθοποιίας που μας ταξιδεύει για 70 λεπτά από το γέλιο στη συγκίνηση, παραμένοντας κάθε στιγμή στην πραγματικότητα για να οδηγήσει σε ένα τέλος έκπληξη. Σκηνοθεσία: Σταμάτης Πατρώνης Φωτισμοί: Ελένη Αναγνωστοπούλου Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μηνάς Μινατσής Κοστούμια: Δημήτρης Ανδριανός Μουσική επιμέλεια: Μιχάλης Ρουμπής, Ιωάννης-Ιόλαος Μανιάτης Βοηθός σκηνοθέτη: Μιχάλης Ρουμπής Επιμέλεια σκηνικού: Ματθαίος Δαμίγος «Η Πόρνη από πάνω» με την Κατερίνα Διδασκάλου στο ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ (Εθνικής Αμύνης 2, τηλ. 2310 262 051) Παραστάσεις: Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 – ώρα 20:00 Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020 – ώρα 21:00 Τιμές εισιτηρίων: 13 ευρώ                    Διάρκεια παράστασης: 70’ χωρίς διάλειμμα Πληροφορίες – κρατήσεις: 2310 262 051 Ticketservices.gr