Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ ΤΟΥ ΕΚΧΙΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Σε μια λιτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η παράδοση παραλαβή ενός εκχιονιστικού μηχανήματος στον Δήμο Ωραιοκάστρου από τον Διαδρατικό Αγωγό Φυσικού Αερίου (TAP) ανταποκρινόμενος σε σχετικό αίτημα του Δήμου στα πλαίσια ενός ευρύτερου προγράμματος Κοινωνικών και Περιβαλλοντικών Επενδύσεων που υλοποιεί στη Βόρεια Ελλάδα.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης ευχαρίστησε τον αγωγό TAP για την τόσο σημαντική, όπως χαρακτήρισε, κοινωνική του προσφορά, τονίζοντας ότι «η μέχρι τώρα παρουσία του ΤΑΡ ωφελεί οικονομικά την τοπική κοινωνία». «Δεδομένης της γεωγραφικής θέσης του Δήμου μας είναι ένα πολυμηχάνημα απόλυτα αναγκαίο. Ευελπιστούμε ότι στο μέλλον θα διαμορφώσουμε περισσότερες ευκαιρίες ανάπτυξης και συνεργασίας», δήλωσε ο κ. Γαβότσης.

Από την πλευρά του ο Σύμβουλος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του TAP, Ιωάννης Μαλεγκάνος τόνισε ότι πρόκειται για μια σημαντική ημέρα, αφενός γιατί ο TAP ανταποκρίθηκε σε ένα αίτημα του Δήμου για την παράδοση του πολυμηχανήματος – εκχιονιστικού UNIMOG, το οποίο θα βοηθήσει πολλαπλώς, καθώς πέρα από εκχιονιστικό μηχάνημα είναι χλοοκοπτικό, κοπτικό κ.α. και αφετέρου γιατί είναι η πρώτη παράδοση ενός τέτοιου οχήματος από τα συνολικά 15 που θα δωρίσει ο TAP σε άλλους Δήμους και Περιφέρειες ανά τη Βόρεια Ελλάδα, που επηρεάζονται από τον αγωγό.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ