ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: Σ.ΤΑΓΑΡΑΚΗ-ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ–Χ.ΤΣΙΤΟΥΚΗΣ–Κ.ΤΣΟΠΚΑ–Θ.ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΤΑΓΑΡΑΚΗ-ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΓΑΒΟΤΣΗ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΤΑΓΑΡΑΚΗ-ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας “Πολιτεία με Όραμα” την κα Σωτηρία Ταγαράκη-Λαζαρίδου. Ελεύθερος επαγγελματίας από την περιοχή του Μεσαίου με επιθυμία να δραστηριοποιηθεί στα κοινά και στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ο οικισμός του Μεσαίου είναι μία περιοχή όπου σταδιακά επιλύονται τα προβλήματα της, όπως έγινε με το αποχετευτικό δίκτυο, το οποίο ήρθε και έδωσε διέξοδο σε ένα χρόνιο ζήτημα, που ταλαιπωρούσε τους κατοίκους. Η προσθήκη μίας νέας και δραστήριας γυναίκας, όπως η Σωτηρία Ταγαράκη-Λαζαρίδου στην παράταξη μας, είναι πολύτιμη και δημιουργεί προυποθέσεις ανανέωσης και προοπτικής για την περιοχή του Μεσαίου. “Η Σωτηρία Ταγαράκη-Λαζαρίδου έρχεται μαζί μας στην “Πολιτεία με Όραμα” και φέρνει στην παράταξη μας τον παλμό των ανθρώπων, οι οποίοι αγωνίζονται καθημερινά για να στηρίξουν την τοπική κοινωνία και να προσφέρουν στον τόπο τους. Εύχομαι στην Σωτηρία Ταγαράκη-Λαζαρίδου καλή επιτυχία”, τονίζει σχετικά ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Αστέριος Γαβότσης.

Προχωράμε!
Κάθε μέρα περισσότεροι!
Κάθε μέρα ισχυρότεροι!

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΑΓΑΡΑΚΗ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ

Οι δύσκολοι αυτοί καιροί απαιτούν την ενεργή συμμετοχή ανθρώπων που θέλουν να παλέψουν για μια νέα εποχή για τον δήμο μας. Χρειάζεται να πάρουμε πρωτοβουλίες και να εργαστούμε με ειλικρίνεια και εντιμότητα, αφήνοντας πίσω ότι μας χωρίζουν. Για τον λόγο αυτό, βλέποντας τις προσπάθειες και τον αγώνα που δίνει καθημερινά ο Αστέριος Γαβότσης, όλα αυτά τα τελευταία χρόνια, δηλώνω και επίσημα την πρόθεση μου να είμαι υποψήφια, στηρίζοντας μια ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΤΟΥΚΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΓΑΒΟΤΣΗ

Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας “Πολιτεία με Όραμα” τον Χρήστο Τσιτούκη. Η προσθήκη του στην παράταξη μας είναι πολύ σημαντική, καθώς αποτελεί ένα στέλεχος της αυτοδιοίκησης με μακρά εμπειρία και προσφορά στα κοινά και στην τοπική κοινωνία. Από τα ιδρυτικά μέλη του πολιτιστικού συλλόγου της Ν. Φιλαδέλφειας και κοντά στην παράταξη “Πολιτεία με Όραμα” όλα αυτά τα χρόνια ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, ο Χρήστος Τσιτούκης είχε πάντα μία αυθεντική διάθεση προσφοράς στην τοπική κοινωνία.

“Ο Χρήστος Τσιτούκης αποτελεί μία πολύτιμη προσθήκη στην “Πολιτεία με Όραμα”, καθώς έχει αποδείξει πως ενδιαφέρεται για τον Δήμο μας και έχει σταθεί αρωγός στην προσπάθεια της παράταξης μας για αντιμετώπιση όλων των μεγάλων ζητημάτων της περιοχής μας. Εύχομαι στον κ. Τσιτούκη καλή επιτυχία”, τονίζει σχετικά ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Αστέριος Γαβότσης.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΤΟΥΚΗ

Αναγνωρίζοντας την έως τώρα προσφορά του Αστέριου Γαβότση, και εμπιστευόμενος την εμπειρία, το ήθος και την εργατικότητα του, θέλω να συμβάλλω και εγώ στην μέχρι τώρα πορεία ενός ανθρώπου που τα λόγια γίνονται πράξεις, αναφέροντας χαρακτηριστικά στην ικανοποίηση ενός αιτήματος όλων των συμπολιτών μου, που μόνο επί διοικήσεως του, κατάφερε να ικανοποιηθεί, αυτό της κατασκευής διάβασης Γαλλικού ποταμού στην Τ.Κ. Φιλαδέλφειας, για τις ασφαλτοστρώσεις που γίνανε σε δρόμους που ήταν εγκαταλειμμένοι τα προηγούμενα χρόνια, καθώς και τις προσπάθειες που γίνονται για την αποχέτευση Ν.Φιλαδέλφειας Μεσαίου και του νερού, αφού έχουν ήδη ξεκινήσει οι μελέτες για την υδροδότηση, ποιοτικά και ποσοτικά, της Δημοτικής ενότητας της Καλλιθέας.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΣΟΠΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΓΑΒΟΤΣΗ

Η παράταξή μας καθημερινά εμπλουτίζεται με νέα  στελέχη, με γνώσεις και διάθεση προσφοράς στα κοινά, που μας δίνουν μια νέα δυναμική. Μετά την είσοδο των νέων στελεχών που πρόσφατα έχουμε ανακοινώσει, καλωσορίζουμε στην παράταξή μας ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ με ιδιαίτερη χαρά την Κυριακή Τσόπκα.

Προχωράμε!
Κάθε μέρα περισσότεροι!
Κάθε μέρα ισχυρότεροι!

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΣΟΠΚΑ

Γνωρίζοντας τον άνθρωπο και επιστήμονα γιατρό Αστέριο Γαβότση, εισέπραξα έναν άνθρωπο με γνώση στην αυτοδιοίκηση, με συνέπεια και ήθος. Η απαίτηση του κόσμου, να συνεχίζει να πορεύεται ο τόπος μας σύμφωνα με τις ανάγκες και τις ελπίδες του, με οδήγησαν στην απόφαση να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του Αστέριου Γαβότση με την παράταξη ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ.

Όραμα για έναν δήμο, συμπαραστάτη του πολίτη μέσα από έργα, και όχι από ανεύθυνες υποσχέσεις. Η σημερινή διοίκηση ήταν αυτή που υλοποίησε το μεγάλο έργο της αποχέτευσης Πενταλόφου Νεοχωρούδας, που βρίσκετε σε εξέλιξη, ένα έργο που γι όλους μας ήταν όλα τα προηγούμενα χρόνια ένα όνειρο, που σήμερα έγινε πραγματικότητα, επίσης την γέφυρα Πενταλόφου, καθώς και πλήθος έργων που αφορούν την καθημερινότητα μας.

Μακριά λοιπόν από αγκυλώσεις, θέλω και εγώ να βάλω ένα λιθαράκι στην συνέχιση αυτής της διοίκησης των έργων και της υπευθυνότητας.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΓΑΒΟΤΣΗ

Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας “Πολιτεία με Όραμα” τον κ. Θεόδωρο Χριστοφορίδη. Ένα δραστήριο στέλεχος της τοπικής κοινωνίας του Μεσαίου, που επιθυμεί να κατέλθει και να διεκδικήσει με την παράταξη μας μία θέση στην τοπική αυτοδιοίκηση. Το Μεσαίο, από το οποίο κατάγεται, είναι μία περιοχή, στην οποία εκτελούνται σημαντικά έργα υποδομής, τα οποία επιλύουν χρόνια προβλήματα. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και το έργο της αποχέτευσης στο Μεσαίο, το οποίο μαζί με την ολοκλήρωση του αποχετευτικού στο Μελισσοχώρι, έχει κόστος της τάξης των 5 εκατ. ευρώ. Είναι ένα έργο, που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα «Φιλόδημος», ενώ ο αποχετευτικός αγωγός που θα δημιουργηθεί, θα ξεκινάει από το Μεσαίο, θα φτάνει μέχρι τον Πεντάλοφο και από εκεί θα καταλήγει στη Σίνδο, στην εγκατάσταση επεξεργασίας των λυμάτων. “Ο Θεόδωρος Χριστοφορίδης εκπροσωπεί μία αναπτυσσόμενη περιοχή του Δήμου μας, το Μεσαίο. Μία περιοχή που ξεπερνάει τα προβλήματα και τις αγκυλώσεις του παρελθόντος και βαδίζει πλέον προς την ανάπτυξη. Εύχομαι στον κ. Χριστοφορίδη καλή επιτυχία”, δηλώνει σχετικά ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Αστέριος Γαβότσης.

Προχωράμε!
Κάθε μέρα περισσότεροι!
Κάθε μέρα ισχυρότεροι!

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗ

Συμμετέχοντας ενεργά στον κοινό αγώνα για το αυριανό μέλλον του δήμου Ωραιοκάστρου, αποφάσισα να συστρατευθώ με τον συνδυασμό ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ, συμμετέχοντας ενεργά στον κοινό αγώνα που κάνει ο δήμαρχος μας Αστέριος Γαβότσης και οι συνεργάτες του όλα αυτά τα χρόνια, για την τήρηση των υποσχέσεων του με την υλοποίηση των έργων.