ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: Σ.ΑΤΖΕΜΗ–Θ.ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ–Β.ΚΟΥΡΤΑ–Γ.ΛΙΑΠΗΣ–Β.ΡΟΥΣΣΗΣ–Ι.ΦΕΡΒΟΥΡΜΤ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΑΤΖΕΜΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΓΑΒΟΤΣΗ

ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΑΤΖΕΜΗ ΣΤΗΝ «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ»

Η παράταξη «Πολιτεία με Όραμα» καλωσορίζει στην «οικογένειά» της ακόμη ένα στέλεχος, τη Σοφία Ατζέμη, η οποία διαμένει στο Μελισσοχώρι. Μια γυναίκα δυναμική, που πήρε την απόφαση να κατέβει στον εκλογικό στίβο, προκειμένου να αγωνιστεί για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο, όπου ζει και δραστηριοποιείται.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΑΤΖΕΜΗ

Κατεβαίνω στην εκλογική μάχη συντασσόμενη στο πλευρό του Αστέριου Γαβότση γιατί, όλα αυτά τα χρόνια της θητείας του,  το Μελισσοχώρι άλλαξε μορφή.  Έγιναν σχολεία, το αποχετευτικό μπήκε σε τροχιά υλοποίησης, όπως και η δημιουργία περιφερειακού δρόμου, ενώ ξεκίνησε και η αλλαγή αμιαντοσωλήνων   του δικτύου ύδρευσης. Είναι πολύ σημαντικό να κοιτάς τον τόπο, που ζεις και μεγαλώνεις τα παιδιά σου,  να βελτιώνεται  μέρα με τη μέρα. Αυτό είναι το όραμά μου αλλά και το μεγάλο στοίχημα, που πιστεύω ότι θα κερδίσουμε στον κοινό αγώνα με τον Αστέριο Γαβότση.

Ο ΘΕΟΧΑΡΗΣ (ΧΑΡΗΣ) ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ

Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας “Πολιτεία με Όραμα” τον Χάρη Θεοδοσιάδη, ενός ανθρώπου που έχει πάντα μία αυθεντική διάθεση προσφοράς στην τοπική κοινωνία, και αυτό είναι που κάνει την προσθήκη του στην παράταξη μας, πολύ σημαντική. Τον καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά και του ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στον αγώνα μας, για να μπορέσει η σημερινή διοίκηση να συνεχίσει το τόσο σημαντικό έργο της.

Προχωράμε!
Κάθε μέρα περισσότεροι!
Κάθε μέρα ισχυρότεροι!

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗ (ΧΑΡΗ) ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ

Το μέλλον είναι στα χέρια των πολιτών που με υπευθυνότητα μπορούν να επιλέξουν ικανούς και εργατικούς συμπολίτες, για μια δημοτική αρχή του δήμου Ωραιοκάστρου, που δεν αρκείται μόνο να εντοπίζει τα προβλήματα, αλλά κυρίως να έχει την ικανότητα και την εμπειρία να τα διορθώσει. Για τον λόγο αυτό αποφάσισα να σταθώ στο πλευρό ενός έμπειρου και αποτελεσματικού ανθρώπου, του σημερινού και του αυριανού μας δημάρχου, Αστέριο Γαβότση.  Στην διάρκεια της θητείας του έχουν γίνει πολλά και σημαντικά έργα για τον ευρύτερο δήμο, ενώ ήδη πολλά βρίσκονται σε εξέλιξη και ο Αστέριος Γαβότσης είναι ένας άνθρωπος, που ξέρω ότι μπορώ να εμπιστευθώ για την υλοποίηση τους, γιατί έχει αποδείξει πως αγωνίζεται για τον δήμο μας.

Σας καλώ όλους να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΟΥΡΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΓΑΒΟΤΣΗ

ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΟΥΡΤΑ ΣΤΗΝ «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ»

Ακόμη ένας δυναμικός και ενεργός πολίτης του Ωραιοκάστρου προστίθεται στην παράταξη μας “Πολιτεία με Όραμα”. Πρόκειται για τον κ. Βαγγέλη Κούρτα, το οποίο καλοσωρίζουμε με ιδιαίτερη χαρά. Ο κ. Κούρτας γεννήθηκε στον Δρυμό Θεσσαλονίκης, όπου και διαμένει μέχρι και σήμερα με την οικογένειά του. Ένα δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας. Ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία ως επιθεωρητής πωλήσεων σε μεγάλη βιομηχανική εταιρία, διετέλεσε στέλεχος πολυεθνικής εταιρίας, ενώ το 2007 άνοιξε τη δική του επιχείρηση στον Δρυμό. Παράλληλα ενεργή ήταν η δράση του, ως μέλος, και στον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου της περιοχής.

«Ο Δρυμός απ όπου κατάγεται ο κ. Κούρτας είναι ένας τόπος, όπου τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει σημαντικά έργα, όπως η αποχέτευση Μυγδονίας, οι δυο κόμβοι Λητής – Μεισσοχωρίου, το κλειστό Γυμναστήριο, παιδικές χαρές, ασφαλτοστρώσεις αλλά και έργα αγροτικής οδοποιίας, τα οποία έδωσαν πνοή σε αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής. Το μεγάλο στοίχημα για εμάς είναι, έχοντας άξιους συμπολίτες μας στο πλευρό μας, να υλοποιήσουμε μια σειρά έργων, που θα αναβαθμίσουν την περιοχή και θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των δημοτών μας», δήλωσε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου και επικεφαλής της παράταξης « Πολιτεία με Όραμα», Αστέριος Γαβότσης.

Προχωράμε!
Κάθε μέρα περισσότεροι!
Κάθε μέρα ισχυρότεροι!

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΠΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ

Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας “Πολιτεία με Όραμα” τον Γιάννη Λιάπη. Η προσθήκη του στην παράταξη μας είναι σημαντική, καθώς είναι ένας νέος άνθρωπος, προέρχεται από το Μελισσοχώρι και δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα. Οι νέοι και η δραστηριοποίηση τους στην αυτοδιοίκηση αποτελούν το μέλλον για τον τόπο μας. Η παράταξη μας ανανεώνεται, εμπλουτίζεται και παραμένει το ίδιο δυναμική και αποφασισμένη να επιλύει τα μικρά και μεγάλα προβλήματα του Δήμου μας προς όφελος της καθημερινότητας του πολίτη. “Ο Γιάννης Λιάπης αποτελεί μία πολύτιμη προσθήκη στην “Πολιτεία με Όραμα”, καθώς έχει αποδείξει πως ενδιαφέρεται για τον Δήμο μας και επιθυμεί να συμβάλλει στην προσπάθεια της παράταξης μας για αντιμετώπιση όλων των μεγάλων ζητημάτων της περιοχής μας. Εύχομαι στον Γιάννη Λιάπη καλή επιτυχία”, τονίζει σχετικά ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Αστέριος Γαβότσης.

Προχωράμε!
Κάθε μέρα περισσότεροι!
Κάθε μέρα ισχυρότεροι!

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΙΑΠΗ

Στην προσπάθεια μου να δώσω στον τόπο μου το καλύτερο δυνατό που του αξίζει, στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις τον σημερινό και αυριανό μας δήμαρχο Αστέριο Γαβότση και επικεφαλής της παράταξης ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ, ο άνθρωπος που έκανε τα “θα”, να μην εκφράζουν κανένα, και απέδειξε ότι ο τόπος μας έχει ανάγκη από ανθρώπους με ήθος, εργατικότητα αλλά και αποτελεσματικότητα.

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΟΥΣΣΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ

Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ, τον συμπολίτη μας Βασίλη Ρούσση από την Λητή, έναν άνθρωπο με δημιουργική παρουσία όχι μόνο στον χώρο του αθλητισμού, σαν προπονητής ποδοσφαίρου της ακαδημίας Μυγδονίας, αλλά και στον ευαίσθητο χώρο της εκπαίδευσης, σαν πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού Λητής, και Γ.Γ.της ένωσης γονέων του δήμου Ωραιοκάστρου. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και δύναμη στην κοινή πορεία που κάνουμε για το συλλογικό συμφέρον. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί με όραμα, υπευθυνότητα και δημοτικές πολιτικές για έναν ακόμη πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό Δήμο.

Προχωράμε!
Κάθε μέρα περισσότεροι!
Κάθε μέρα ισχυρότεροι!

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΡΟΥΣΣΗ

Στηρίζω τον Αστέριο Γαβότση, τον σημερινό μαι αυριανό δήμαρχο μας, επικεφαλής της παράταξης “ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ”, έναν καταξιωμένο στη συνείδηση των ανθρώπων του δήμου Ωραιοκάστρου΄για την σύγχρονη αντίληψη διοίκησης, που δεν αποκόπτει τους διαύλους της  με τους πολίτες, βελτιώνοντας έτσι ουσιαστικά την καθημερινότητα του δημότη,  διαμορφώνοντας έτσι το σωστό υπόβαθρο για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.

Ο ΙΑΚΩΒΟΣ ΦΕΡΒΟΥΡΝΤ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ

Καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια μας ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ, τον Ιάκωβο Φερβούρντ από το Μελισσοχώρι, έναν άνθρωπο με πλούσια δράση στα κοινά του τόπου του, όπως πρόεδρος του συλλόγου γονέων του δημοτικού Μελισσοχωρίου, ταμίας του συλλόγου γονέων του γυμνασίου της Μυγδονίας, αντιπρόεδρος του συλλόγου γονέων του ενιαίου λυκείου Μυγδονίας, μέλος του Δ.Σ. της ένωσης γονέων του δήμου Μυγδονίας, πρόεδρος του Ελληνικού Σκοπευτικού Ομίλου Αεροβόλων Ανοιχτού Πεδίου,και τέλος στέλεχος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων από το 1980. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και δύναμη στην κοινή μας πορεία για να συνεχίσουμε μαζί την προσπάθεια ο δήμος μας να γίνει πρότυπος, νοικοκυρεμένος, καθαρός, και φιλόξενος.

Προχωράμε!
Κάθε μέρα περισσότεροι!
Κάθε μέρα ισχυρότεροι!

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΦΕΡΒΟΥΡΝΤ

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά κυρίως μέσα από την εκπαίδευση, πηγάζει από την αγωνία μου για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας. Αυτό αποτελούσε και αποτελεί για μένα το μοναδικό κριτήριο και γι αυτό θα αγωνίζομαι. Στην περιοχή μου έχει γίνει σημαντικό έργο, και αυτό μπορεί να συνεχιστεί από όλους εμάς που μας ενδιαφέρει να συμβάλλουμε στην προκοπή αυτού του τόπου. Ο σημερινός και αυριανός μας δήμαρχος Αστέριος Γαβότσης, έχει δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, τον προγραμματισμό και την εκτέλεση έργων που επιλύουν χρόνια προβλήματα του Δήμου μας. Για τον λόγο αυτό δηλώνω ότι στις εκλογές του Μαϊου θα συμμετέχω ενεργά, και θα στηρίξω με την υποψηφιότητά μου την παράταξη ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ και τον Δήμαρχο Αστέριο Γαβότση.