ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: Σ.ΑΤΖΕΜΗ–Β.ΚΟΥΡΤΑ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΑΤΖΕΜΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΓΑΒΟΤΣΗ

ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΑΤΖΕΜΗ ΣΤΗΝ «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ»

Η παράταξη «Πολιτεία με Όραμα» καλωσορίζει στην «οικογένειά» της ακόμη ένα στέλεχος, τη Σοφία Ατζέμη, η οποία διαμένει στο Μελισσοχώρι. Μια γυναίκα δυναμική, που πήρε την απόφαση να κατέβει στον εκλογικό στίβο, προκειμένου να αγωνιστεί για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο, όπου ζει και δραστηριοποιείται.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΑΤΖΕΜΗ

Κατεβαίνω στην εκλογική μάχη συντασσόμενη στο πλευρό του Αστέριου Γαβότση γιατί, όλα αυτά τα χρόνια της θητείας του,  το Μελισσοχώρι άλλαξε μορφή.  Έγιναν σχολεία, το αποχετευτικό μπήκε σε τροχιά υλοποίησης, όπως και η δημιουργία περιφερειακού δρόμου, ενώ ξεκίνησε και η αλλαγή αμιαντοσωλήνων   του δικτύου ύδρευσης. Είναι πολύ σημαντικό να κοιτάς τον τόπο, που ζεις και μεγαλώνεις τα παιδιά σου,  να βελτιώνεται  μέρα με τη μέρα. Αυτό είναι το όραμά μου αλλά και το μεγάλο στοίχημα, που πιστεύω ότι θα κερδίσουμε στον κοινό αγώνα με τον Αστέριο Γαβότση.

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΟΥΡΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΓΑΒΟΤΣΗ

ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΟΥΡΤΑ ΣΤΗΝ «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ»

Ακόμη ένας δυναμικός και ενεργός πολίτης του Ωραιοκάστρου προστίθεται στην παράταξη μας “Πολιτεία με Όραμα”. Πρόκειται για τον κ. Βαγγέλη Κούρτα, το οποίο καλοσωρίζουμε με ιδιαίτερη χαρά. Ο κ. Κούρτας γεννήθηκε στον Δρυμό Θεσσαλονίκης, όπου και διαμένει μέχρι και σήμερα με την οικογένειά του. Ένα δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας. Ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία ως επιθεωρητής πωλήσεων σε μεγάλη βιομηχανική εταιρία, διετέλεσε στέλεχος πολυεθνικής εταιρίας, ενώ το 2007 άνοιξε τη δική του επιχείρηση στον Δρυμό. Παράλληλα ενεργή ήταν η δράση του, ως μέλος, και στον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου της περιοχής.

«Ο Δρυμός απ όπου κατάγεται ο κ. Κούρτας είναι ένας τόπος, όπου τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει σημαντικά έργα, όπως η αποχέτευση Μυγδονίας, οι δυο κόμβοι Λητής – Μεισσοχωρίου, το κλειστό Γυμναστήριο, παιδικές χαρές, ασφαλτοστρώσεις αλλά και έργα αγροτικής οδοποιίας, τα οποία έδωσαν πνοή σε αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής. Το μεγάλο στοίχημα για εμάς είναι, έχοντας άξιους συμπολίτες μας στο πλευρό μας, να υλοποιήσουμε μια σειρά έργων, που θα αναβαθμίσουν την περιοχή και θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των δημοτών μας», δήλωσε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου και επικεφαλής της παράταξης « Πολιτεία με Όραμα», Αστέριος Γαβότσης.

Προχωράμε!
Κάθε μέρα περισσότεροι!
Κάθε μέρα ισχυρότεροι!