ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: Π.ΚΕΧΑΓΙΑ–Ν.ΚΟΡΙΤΣΗΣ–ΣΤ.ΠΑΝΟΥ–Α.ΠΑΤΣΙΑΛΑΣ–Χ.ΧΑΡΙΖΑΝΗΣ–Β.ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ

Η ΚΑΛΙΟΠΗ [ΠΟΠΗ] ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΚΕΧΑΓΙΑ

Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας “Πολιτεία με Όραμα” την Καλλιόπη (Πόπη) Κεχαγιά από τον Δρυμό. Η κα. Κεχαγιά είναι ένα δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας στον Δρυμό και μάλιστα είναι ταμίας του τοπικού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Η ενασχόληση της με τα κοινά είναι πολύτιμη για την παράταξη μας, ιδιαίτερα στο κρίσιμο πεδίο της παιδείας και της λειτουργίας των σχολικών μονάδων του δήμου μας. 

Η προσθήκη της κας. Κεχαγιά είναι σημαντική και εξασφαλίζει την ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού της παράταξης μας στην περιοχή του Δρυμού. “Η ένταξη μου στην “Πολιτεία με Όραμα” αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα, καθώς επιθυμώ να προσφέρω ενεργά στην επίτευξη των στόχων και στην υλοποίηση του προγράμματος της παράταξης, που θα κερδίσει στις επόμενες εκλογές”, τόνισε σχετικά η Καλλιόπη Κεχαγιά. “Η Καλλιόπη Κεχαγιά αποτελεί μία σημαντική συμμετοχή στην “Πολιτεία με Όραμα”, καθώς έχει αποδείξει πως ενδιαφέρεται για τον Δήμο μας και επιθυμεί να προσφέρει από θέση ευθύνης στην ανάπτυξη του Δρυμού. Της εύχομαι καλή επιτυχία”, δήλωσε ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Αστέριος Γαβότσης.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΟΡΙΤΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΓΑΒΟΤΣΗ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ

ΔΗΜΑΡΧΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΓΑΒΟΤΣΗ ΑΣΤΕΡΙΟ

ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

“ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ”

Διαμένω με την οικογένεια μου στο Μελισσοχώρι από το 2008. Είναι η πρώτη φορά που ενεργοποιούμαι ως υποψήφιος στο συγκεκριμένο τοπικό διαμέρισμα.

Ως νέος κάτοικος Μελισσοχωρίου , συντάσσομαι με όλες μου τις δυνάμεις με τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου κον. Γαβότση Αστέριο, διότι πιστεύω ότι έχει πραγματοποιήσει ένα αρκετά σημαντικό έργο, σε έργα υποδομής όπως σχολεία (νηπιαγωγείο, δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο ), αποχέτευση κατά το 1/3 και έπεται η συνέχεια για την ολοκλήρωση του, η προς υλοποίηση αλλαγή των αμίαντο σωλήνων του δικτύου ύδρευσης με κονδύλιο που έχει ήδη εξασφαλιστεί, ανακαίνιση του κοινοτικού καταστήματος Μελισσοχωρίου, αντικατάσταση των μηχανημάτων θέρμανσης του πολιτιστικού συλλόγου λόγω παλαιότητας και αδυναμία λειτουργίας, δημιουργία περιφερειακού δρόμου και άλλα προς εκτέλεση έργα,που θα δώσουν νέα ώθηση στην ανάπτυξη του τόπου, όπως κατασκευή ομβρίων υδάτων, ασφαλτόστρωση δρόμων κ.α.

Στην ολοκλήρωση αυτού του έργου, προχωρά με νέους ανθρώπους που έχουν γνώση, θέληση και όραμα για την τοπική κοινωνία.

Κατεβαίνω λοιπόν με τον συνδυασμό ”Πολιτεία με όραμα ” για να αγωνιστώ με ήθος και δυναμισμό, για τον πολίτη του Μελισσοχωρίου, για τον πολίτη του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Κοιτώ με αισιοδοξία όχι μόνο το παρόν, αλλά και το εγγύς μέλλον που οφείλουμε να εξασφαλίσουμε, όχι μόνο στον τόπο μας, αλλά και στα παιδιά μας.

Η ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΑΝΟΥ ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΑΚΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ

Στη δημοτική μας παράταξη ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ, εντάσσεται πλέον η Σταυρούλα Πάνου Γερονικολάκη από τον Δρυμό. Μία ιδιαίτερα δραστήρια συμπολίτισσα μας, που με τις γνώσεις και την εμπειρία της, μπορεί να προσφέρει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για το συλλογικό συμφέρον. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί με όραμα, υπευθυνότητα και δημοτικές πολιτικές για έναν ακόμη πιο φιλικό, σύγχρονο, και αποτελεσματικό Δήμο.

Δήλωση της Σταυρούλας Πάνου Γερονικολάκη

Η ανάμιξη νέων ανθρώπων στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι πλέον επιτακτική ανάγκη. Η συμμετοχή μου και η ενασχόληση μου με τα κοινά είναι κάτι που μας αφορά όλους άμεσα, διότι πρόκειται για το μέλλον μας, για τον τόπο που κατοικούμε, εμείς και τα παιδιά μας. Για το λόγο αυτό αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα και να σταθώ δίπλα στο πλευρό του δημάρχου μας Αστέριου Γαβότση, του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ, έναν άνθρωπο που γνωρίζω πολύ καλά, γι αυτό και τον εμπιστεύομαι, για ένα μέλλον όπως το ονειρεύομαι.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΤΣΙΑΛΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΓΑΒΟΤΣΗ

Καλωσορίζουμε στη  παράταξη μας ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ, τον έμπειρο στο δημόσιο βίο συμπολίτη μας Αθανάσιο Πατσιαλά, έναν άνθρωπο που συνεχίζει με το ίδιο αμείωτο ενδιαφέρον την δημιουργική παρουσία του στα κοινά του Δήμο Ωραιοκάστρου, έχοντας την εμπειρία του αντιπροέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Ω.,αλλά και του τοπικού συμβούλου.

Του εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και δύναμη στην κοινή μας πορεία για την συνέχιση του έργου μας, για ένα δήμο  πρότυπο, ένα δήμο νοικοκυρεμένο, καθαρό, και φιλόξενο.

Δήλωση στήριξης του Αθανάσιου Πατσιαλά

Στηρίζω την παράταξη ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ και τον επικεφαλής της δήμαρχο Αστέριο Γαβότση, γιατί πιστεύω ότι είναι ο άνθρωπος που μπορεί να συνεχίσει την καλή πορεία του δήμου Ωραιοκάστρου. Όλοι μαζί, με την εμπειρία των παλιών που με τους νέους ανθρώπους που σίγουρα έχουν και φρέσκιες ιδέες, θα μπορέσουμε να εργαστούμε δίπλα στον Αστέριο Γαβότση, με μοναδικό σκοπό την καλύτερη ακόμα βελτίωση της ζωής μας στον διευρυμένο δήμο Ωραιοκάστρου.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΑΡΙΖΑΝΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΓΑΒΟΤΣΗ

Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας “Πολιτεία με Όραμα” τον κ. Χρήστο Χαριζάνη. Έναν νέο άνθρωπο, ελεύθερο επαγγελματία, ο οποίος έχει όρεξη και επιθυμία να προσφέρει στα κοινά και στην τοπική κοινωνία. Ο Χρήστος Χαριζάνης κατάγεται από την Λητή, στην οποία τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει σημαντικές παρεμβάσεις, όπως το έργο της αποχέτευσης. Στο δήμο Ωραιοκάστρου επί της ουσίας κατασκευάζεται ένα δίκτυο αγωγών, που θα εξυπηρετεί όλες τις περιοχές με στόχο τη συλλογή και μεταφορά των παραγόμενων λυμάτων στην Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων-Βοθρολυμάτων Θεσσαλονίκης στη Σίνδο. Στο πλαίσιο αυτό, η προσθήκη του κ. Χαριζάνη στην παράταξη μας είναι σημαντική, ενώ το γεγονός ότι αποτελεί έναν νέο άνθρωπο αποτελεί απόδειξη πως η παράταξη μας ανανεώνεται και αποκτά μεγαλύτερη προοπτική. “Ο Χρήστος Χαριζάνης αποτελεί μία πολύτιμη προσθήκη στην “Πολιτεία με Όραμα”, καθώς μεταφέρει στην παράταξη μας τον παλμό των νέων ανθρώπων, οι οποίοι αγωνίζονται καθημερινά για να αναπτυχθούν και παράλληλα να προσφέρουν στον τόπο τους. Εύχομαι στον κ. Χαριζάνη καλή επιτυχία”, τονίζει σχετικά ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Αστέριος Γαβότσης.

Προχωράμε!
Κάθε μέρα περισσότεροι!
Κάθε μέρα ισχυρότεροι!

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΑΡΙΖΑΝΗ

Γνωρίζοντας τον Αστέριο Γαβότση, πιστεύω ότι είναι ένας άνυρωπος με διάθεση προσφοράς, εντιμότητα, καθαρότητα στον λόγο του, που ποτέ δεν διέψευσε την εμπιστοσύνη μου.Για αυτό θέλω να βοηθήσω στην προσπάθεια που κάνει εδώ και πέντε σχεδόν χρόνια για τον δήμο Ωραιοκάστρου, ενός δήμου με όραμα, που προσφέρει πεδίο έκφρασης και δράσης.

Η Βασιλική (ΒΑΣΙΑ) Χατζηπέτρου-Χατζηπαραδείση στηρίζει τον Αστέριο Γαβότση

Η Βασιλική (ΒΑΣΙΑ) Χατζηπέτρου-Χατζηπαραδείση είναι ένα από τα δραστήρια μέλη της παράταξης μας ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ, τοπική σύμβουλος στην κοινότητα του Δρυμού. Με την εμπειρία της από τη δραστηριότητα της στον πολιτισμό και στα κοινά της περιοχής της, μπορεί να προσφέρει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για το συλλογικό συμφέρον. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί με όραμα, υπευθυνότητα και δημοτικές πολιτικές για έναν ακόμη πιο φιλικό, σύγχρονο, καινοτόμο και αποτελεσματικό Δήμο.

Δήλωση της Βασιλικής (ΒΑΣΙΑ) Χατζηπέτρου-Χατζηπαραδείση

Με γνώμονα την αγάπη μου προς τον τόπο μας, αλλά και για τους συνδημότες και φίλους μου, αποφάσισα να συμμετάσχω για δεύτερη φορά στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως Υποψήφια Τοπική Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Δρυμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, στο πλευρό του άξιου και ικανού Δημάρχου μας Αστέριου Γαβότση,και υπόσχομαι να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις και τις γνώσεις μου στη διαμόρφωση ενός καλύτερου αύριο τόσο για τον τόπο μας, για εμάς τους ίδιους αλλά και για τα παιδιά μας.

Η συμμετοχή μου στον συνδυασμό « Πολιτεία με Όραμα» ξεπερνά πολιτικές, ιδεολογικές και προσωπικές φιλοδοξίες, έχει ως σκοπό να υπηρετήσει τα συμφέροντα των δημοτών και του τόπου όπου ζω εγώ η ίδια και μεγαλώνω το παιδί μου, τα οποία θα στηρίζω με ήθος, αξιοπρέπεια και εντιμότητα.

Με την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου και την στήριξή σας «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» να καταφέρουμε παλεύοντας συλλογικά, την μέγιστη δυνατή βελτίωση των συνθηκών του τόπου μας.

Μοίρασε το άρθρο!