ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: Ζ.ΒΑΛΑΣΑΚΗ– Γ.ΜΑΛΓΑΡΙΝΟΣ–Γ.ΜΑΣΚΑ–Α.ΜΕΛΙΟΣ–Ε.ΜΕΤΑΞΑ–Σ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ–Η.ΠΟΤΟΥΡΗΣ

Δήλωση στήριξης της Ζωής Βαλασάκη στο πρόσωπο του Αστέριου Γαβότση

Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας “Πολιτεία με Όραμα” την Ζωή Βαλασάκη. Η προσθήκη της στην παράταξη μας είναι πολύ σημαντική, καθώς αποτελεί ένα στέλεχος της αυτοδιοίκησης με μακρά εμπειρία και προσφορά στα κοινά και στην τοπική κοινωνία. Η δραστηριοποίηση της είναι έντονη και συνεχής, καθώς ασχολείται με τα προβλήματα του τόπου της, δίνει λύσεις, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να επισημάνουμε την συνεισφορά της ενεργά και σε πολλές πολιτιστικές δράσεις. Η διάθεση της για προσφορά στην αυτοδιοίκηση ήταν πάντα γνήσια και ανόθευτη και στο πλαίσιο αυτό στηρίζει και την παράταξη μας. Αξίζει να σημειώσουμε πως στην Νέα Φιλαδέλφεια, από την οποία κατάγεται η Ζωή  Βαλασάκη, ικανοποιήσαμε ένα πάγιο αίτημα πολλών ετών των κατοίκων της περιοχής και του δήμου Ωραιοκάστρου, με το οποίο ουσιαστικά μπαίνει τέλος στην εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων στο Γαλλικό ποταμό. Το έργο «Κατασκευή διάβασης Γαλλικού ποταμού στην Τ.Κ. Φιλαδέλφειας» βρίσκεται πλέον στην ολοκλήρωση του, και εντάσσεται στα πλαίσια έργου για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου πρόσβασης στον οικισμό της Φιλαδέλφειας. Επίσης θα πρέπει να τονίσουμε τα 5 χιλιόμετρα οδικής ασφαλτόστρωσης στην περιοχή, και την αποκατάσταση των όμβριων υδάτων στην τοποθεσία Παναγία, καθώς και ότι έχει εκπονηθεί μελέτη την επόμενη τετραετία, τελειώνοντας το θέμα του νερού της Μυγδονίας, έχουν ήδη ξεκινήσει οι μελέτες για την υδροδότηση, ποιοτικά και ποσοτικά, της Δημοτικής ενότητας της Καλλιθέας, και έχει ήδη υποβληθεί περιμένοντας την έγκριση από τον ΦΙΛΟΔΗΜΟ, μελέτες 5.000.000 ευρώ, για την αποχέτευση Ν.Φιλαδέλφειας Μεσαίου

Ευχόμαστε στην Ζωή Βαλασάκη καλή επιτυχία.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ ΜΑΛΓΑΡΙΝΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΓΑΒΟΤΣΗ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ ΜΑΛΓΑΡΙΝΟΥ

Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας “Πολιτεία με Όραμα” τον κ. Γαβριήλ Μαλγαρινό. Ο κ. Γαβριήλ Μαλγαρινός έχει πτυχίο από το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η επαγγελματική του δραστηριότητα στο χώρο της εκπαίδευσης αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για την παράταξη μας, η οποία αξιοποιεί δραστήρια και ενεργά μέλη των τοπικών κοινωνιών. Η εκπαίδευση και τα σχολεία στον Δήμο μας αποτελούν έναν από τους κυρίαρχους τομείς της δράσης μας, καθώς τα παιδιά αποτελούν το μέλλον του τόπου μας. Εύχομαι στον κ. Γαβριήλ Μαλγαρινό καλή επιτυχία.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΓΑΒΟΤΣΗ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑ

Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας “Πολιτεία με Όραμα” την Γεωργία Μάσκα και την Ειρήνη Μεταξά από την περιοχή του Πεντάλοφου. Η κα. Μάσκα και η κα. Μεταξά αποτελούν δραστήρια μέλη της τοπικής κοινωνίας στον Πεντάλοφο, όπου τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει μεγάλες παρεμβάσεις και έργα. Η προσθήκη αμφότερων στην παράταξη μας είναι σημαντική και εξασφαλίζει συνθήκες ανανέωσης και προοπτικής για την περιοχή του Πενταλόφου. 

“Η ένταξη μου στην “Πολιτεία με Όραμα” αποτελεί μεγάλη ευθύνη για εμένα, καθώς επιθυμώ να προσφέρω ενεργά στην επίτευξη των στόχων μίας νικηφόρας παράταξης, η οποία στις επόμενες εκλογές θα πάρει και πάλι την εντολή για να διοικήσει τον τόπο μας”, τόνισε σχετικά η Γεωργία Μάσκα. 

“Η ένταξη μου στην “Πολιτεία με Όραμα” μου εξασφαλίζει την συμμετοχή μου σε μία παράταξη, που μόνο μέλημα της είναι η ανάπτυξη της περιοχής μας προς όφελος των πολιτών”, επισήμανε από την πλευρά της η Ειρήνη Μεταξά. 

“Η Γεωργία Μάσκα και η Ειρήνη Μεταξά αποτελούν πολύτιμες προσθήκες στην “Πολιτεία με Όραμα”, καθώς έχουν αποδείξει πως ενδιαφέρονται για τον Δήμο μας και επιθυμούν να προσφέρουν από θέσεις ευθύνης στην ανάπτυξη του Πεντάλοφου και του Δήμου Ωραιοκάστρου. Εύχομαι και στις δύο καλή επιτυχία”, δήλωσε ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Αστέριος Γαβότσης.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΑΚΗ ΜΕΛΙΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΓΑΒΟΤΣΗ

Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ένα από τα ιδρυτικά της μέλη, τον άκη Μέλιο. Του εύχομαι καλή επιτυχία και καλή δύναμη στον αγώνα μας, για να μπορέσει η σημερινή διοίκηση να συνεχίσει το τόσο σημαντικό έργο της.

Δήλωση του Άκη Μέλιου

Ανταποκρινόμενος στην πρόταση του δημάρχου Ωραιοκάστρου και επικεφαλή της παράταξης ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ, για συστράτευση αυτοδιοικητικών δυνάμεων, δίνω το δικό μου παρόν, πιστεύοντας, πως μόνο μέσα από την συμμετοχή μπορούν να καθοριστούν οι προϋποθέσεις  για να συνεχιστεί η πορεία της σημερινής διοίκησης. Ενδεικτικά αναφέρω το μεγάλο έργο της κατασκευής της γέφυρας του Γαλλικού ποταμού στην Ν. Φιλαδέλφεια,  που βρίσκεται πλέον στην ολοκλήρωση του, τα 5 χιλιόμετρα οδικής ασφαλτόστρωσης στην περιοχή, και την αποκατάσταση των όμβριων υδάτων στην τοποθεσία Παναγία. Τέλος έχει εκπονηθεί μελέτη για την επόμενη τετραετία, για την υδροδότηση, ποιοτικά και ποσοτικά, της Δημοτικής ενότητας της Καλλιθέας, και έχουν ήδη υποβληθεί μελέτες 5.000.000 ευρώ, για την αποχέτευση Ν.Φιλαδέλφειας Μεσαίου

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Πτυχιούχος του ΤΕΙ Λάρισας στο τμήμα Λογιστικής, με επαγγελματική εμπειρία στο λογιστήριο της ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ ΑΒΕΕ, στη SEMITRON AE, στην εταιρία ΚΑΡΙΝΑ ΑΒΕΕ, και σε άλλα λογιστικά γραφεία. Επί 17 συνεχή χρόνια ήταν μέλος του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν.Φιλαδέλφειας ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΩΝ, επί 16 συνεχή χρόνια στο ΔΣ του Αθλητικού Συλλόγου ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ως αντιπρόεδρος και Γ.Γραμματέας. Στην τοπική αυτοδιοίκηση, υπήρξε εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος Ν.Φιλαδέλφειας του δήμου Καλλιθέας, την περίοδο 2007 με 2010.

Η ΣΟΦΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ

Στη δημοτική μας παράταξη ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ  καλωσορίζουμε την Σοφία Παναγιωτίδου από το Πετρωτό, μια γυναίκα ιδιαίτερα δραστήρια, που με τις γνώσεις και την εμπειρία της στην τοπική αυτοδιοίκηση, μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Πετρωτού, και εθελόντρια στην Παναγία Σουμελά,  μπορεί να προσφέρει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για το συλλογικό συμφέρον. Με αξιοπιστία, πολλές, σημαντικές και εποικοδομητικές συνεργασίες με τις τοπικές κοινωνίες, προχωράμε και υλοποιούμε ένα πολύπλευρο σχέδιο έργων και παρεμβάσεων σε ολόκληρο τον Δήμο.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ 

Η απαίτηση όλων των συμπολιτών μας, είναι ο τόπος μας να πορευτεί σύμφωνα με τις ανάγκες και τις ελπίδες της κοινωνίας μας. Αυτό ήταν που με οδήγησε στην απόφαση να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του δημάρχου μας Αστέριου Γαβότση και να συμπορευτώ με την παράταξη ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ. Όραμα για έναν δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο, συμπαραστάτη στον πολίτη, ευέλικτο, δημιουργικό και διεκδικητικό, που μόνο η εμπειρία του σημερινού μας δημάρχου όλα αυτά τα χρόνια, μπορεί υλοποιήσει.

Ο ΗΛΙΑΣ ΠΟΤΟΥΡΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ

Καλωσορίζουμε στη Αυτοδιοικητική μας Παράταξη ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ τον συμπολίτη μας από το Πετρωτό Ηλία Ποτούρη, έναν νέο άνθρωπο γεμάτο αισιοδοξία, μια παρουσία που θα είναι δημιουργική  στα κοινά του Δήμου μας. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και δύναμη στην κοινή μας πορεία στην προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια, για να γίνει ο δήμος μας, ένας δήμος νοικοκυρεμένος, καθαρός, φιλόξενος, και κυρίως σύγχρονος, κάτι που το χρωστάμε σε όλους τους νέους.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΤΟΥΡΗ

Η επιλογή μου να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ, προήλθε μετά από ώριμη σκέψη και συζητήσεις με ανθρώπους που ασχολούνται χρόνια με την τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και ανθρώπους που καθημερινά ζουν και εργάζονται στο δήμο μας.Σαν νέος άνθρωπος, θέλω να συμπορευθώ με τον σημερινό μας δήμαρχο και επικεφαλής της παράταξης ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ, Αστέριο Γαβότση, γιατί είναι ένας άνθρωπος που στέκεται δίπλα στους πολίτες, προσπαθώντας να δίνει λύσεις στην καθημερινότητα μας, και κυρίως να μπορούμε να ατενίσουμε το μέλλον αυτού του τόπου με ελπίδα και αισιοδοξία.