ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: Δ.ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ–Χ.ΧΑΡΑΒΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΥ ΙΩΣΗΦΙΔΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΓΑΒΟΤΣΗ

Δήλωση για Δαμιανό Ιωσηφίδη

«Καλωσορίζουμε τον Δαμιανό Ιωσηφίδη στην μεγάλη οικογένεια της παράταξης «Πολιτείας με Όραμα». Είναι σημαντική η προσθήκη  στο ψηφοδέλτιο της παράταξης ενός ανθρώπου νέου, μορφωμένου, οικογενειάρχη, που προέρχεται από μια αυτοδιοικητική οικογένεια με εμπειρίες ετών και που τον χαρακτηρίζει η διάθεση για προσφορά στα κοινά, καθώς και στην ανάπτυξη του Δήμου μας. Η «Πολιτεία με Όραμα» δίνει καθημερινά την μάχη της αυτοδιοίκησης και της επίλυσης των προβλημάτων της κοινωνίας μας  και πρωτοβουλίες, όπως η συμπόρευση μαζί μας του Δαμιανού Ιωσηφίδη, μας καθιστούν πιο ισχυρούς. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία». 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Δημάρχου Αστέριου Γαβότση για συστράτευση των νέων ανθρώπων με την παράταξη “ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ” στην κοινή προσπάθεια για ένα καλύτερο Δήμο Ωραιοκάστρου, θέτω την υποψηφιότητα μου στην κρίση των συμπολιτών μας και τους ζητώ να με τιμήσουν με την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους προκειμένου να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας. Ως νέος επιστήμονας και πατέρας, μόνη φιλοδοξία έχω να προσθέσω κι εγώ ένα λιθαράκι στον κοινό αγώνα της Πολιτείας Με Όραμα για έναν Δήμο ανοιχτό, σύγχρονο και λειτουργικό, ο οποίος  έχει ως πρώτη προτεραιότητα την βελτίωση της καθημερινής ζωής του δημότη.

Δήλωση στήριξης του Χάρη Χαραβόπουλου στο πρόσωπο του Αστέριου Γαβότση

Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας “Πολιτεία με Όραμα” έναν νέο άνθρωπο, τον Χάρη Χαραβόπουλο. Οι νέοι και η δραστηριοποίηση τους στην αυτοδιοίκηση αποτελούν το μέλλον για τον τόπο μας. Η παράταξη μας ανανεώνεται, εμπλουτίζεται και παραμένει το ίδιο δυναμική και αποφασισμένη να επιλύει τα μικρά και μεγάλα προβλήματα του Δήμου μας προς όφελος της καθημερινότητας του πολίτη. Δεν βάζουμε το κάρο μπροστά από το άλογο και για αυτό προχωρούμε στην υλοποίηση μεγάλων έργων υποδομής και παρεμβάσεων που χρόνιζαν. Εύχομαι στον Χάρη Χαραβόπουλο καλή επιτυχία.

Δήλωση στήριξης του Χάρη Χαραβόπουλου στο πρόσωπο του Αστέριου Γαβότση.

Ως πολίτης του Δήμου Ωραιοκάστρου αποφάσισα σαν νέος άνθρωπος να θέσω τον εαυτό μου στην πρώτη γραμμή και να στηρίξω την παράταξη “Πολιτεία με Όραμα” με επικεφαλής τον δήμαρχο μας Αστέριο Γαβότση, στο έργο του για την ανοικοδόμηση μιας σωστής κοινωνίας, της δικής μας κοινωνίας. Με μοναδικό γνώμονα την διάθεση μου για ανιδιοτελή προσφορά στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, στόχος μου είναι να αγωνιστώ και να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι στην συνέχιση του έργου της σημερινής διοίκησης του δήμου μας.