ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: Γ.ΑΤΕΣΗΣ–Τ.ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ– Α.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ–Θ.ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΥ–Χ.ΤΕΡΖΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΥ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΤΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΓΑΒΟΤΣΗ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΥ

Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας “Πολιτεία με Όραμα” τον κ. Θανάση Πρωτόγερο. Η προσθήκη του στην παράταξη μας είναι σημαντική, καθώς αποτελεί ένα ικανό μέλος της τοπικής κοινωνίας του Πενταλόφου. Η δραστηριοποίηση της παράταξης μας στον Πεντάλοφο είναι έντονη και συνεχής, καθώς ασχολείται με τα προβλήματα του τόπου και δίνει λύσεις. Ο Θανάσης Πρωτόγερος ανανεώνει το δυναμικό της “Πολιτείας με Όραμα” και δημιουργεί νέες προοπτικές για την περιοχή του Πενταλόφου. “Η ένταξη μου στην “Πολιτεία με Όραμα” μου δίνει την δυνατότητα να ενδιαφερθώ ενεργά για τον τόπο μου και να προσφέρω μέσα από μία παράταξη, η οποία έχει αποδείξει ενεργά πως μόνο μέλημα της είναι η ανάπτυξη του Δήμου Ωραιοκάστρου προς όφελος των πολιτών” τόνισε σχετικά ο Θανάσης Πρωτόγερος. “Ο Θανάσης Πρωτόγερος αποτελεί μία πολύτιμη προσθήκη στην “Πολιτεία με Όραμα”, καθώς έχει αποδείξει πως ενδιαφέρεται για τον Δήμο μας και θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια της παράταξης μας για αντιμετώπιση των μεγάλων ζητημάτων της περιοχής μας. Εύχομαι στον Θανάση Πρωτόγερο καλή επιτυχία”, δήλωσε ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Αστέριος Γαβότσης.

Προχωράμε!
Κάθε μέρα περισσότεροι!
Κάθε μέρα ισχυρότεροι!

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΤΕΣΗ

Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας “Πολιτεία με Όραμα” τον κ. Γιώργο Ατέση από την περιοχή του Πενταλόφου. Ο κ. Ατέσης αποτελεί ένα δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας και της αυτοδιοίκησης, καθώς είναι τοπικός σύμβουλος στον Πεντάλοφο, όπου έχουν γίνει σημαντικές παρεμβάσεις και έργα στην αποχέτευση, στις ασφαλτοστρώσεις κτλ. Η προσθήκη ενός ικανού μέλους της τοπικής κοινωνίας στην παράταξη μας, είναι πολύτιμη και δημιουργεί προυποθέσεις ανανέωσης και προοπτικής για την περιοχή του Πενταλόφου. “Η ένταξη μου στην “Πολιτεία με Όραμα” αποτελεί μεγάλη τιμή, αλλά και ευθύνη για εμένα, προκειμένου να μπορέσω να ανταποκριθώ στις ανάγκες μίας νικηφόρας παράταξης, η οποία και στις επόμενες εκλογές θα πάρει την εντολή για να διοικήσει τον τόπο μας”, τόνισε σχετικά ο κ. Γιώργος Ατέσης. “Ο Γιώργος Ατέσης έρχεται μαζί μας στην “Πολιτεία με Όραμα” και φέρνει στην παράταξη μας τον παλμό των ανθρώπων, οι οποίοι προσφέρουν ανιδιοτελώς στις τοπικές κοινωνίες και εν προκειμένω στον Πεντάλοφο. Εύχομαι στον κ. Ατέση καλή επιτυχία”, υπογράμμισε ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Αστέριος Γαβότσης.

Δήλωση στήριξης του Τάσου Λαζαρίδη στο πρόσωπο του Δημάρχου Αστέριου Γαβότση

Σε συνέχεια της συνάντησης που είχα σήμερα με τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου κ. Γαβότση Αστέριο δηλώνω τα εξής:

«Στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου 2019 θα είμαι υποψήφιος μέσα από τα ψηφοδέλτια της διοικούσας παράταξης ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ.

Η επανεκλογή του κ. Γαβότση Αστέριου στο αξίωμα του Δημάρχου αποτελεί τη μόνη εγγύηση για τη συνέχιση των έργων στη Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας ενώ ταυτόχρονα η ισχυρή του παρουσία διασφαλίζει τη μετεξέλιξη του Δήμου μας, σε ένα Δήμο με σύγχρονες υποδομές και αναβαθμισμένες ανταποδοτικές υπηρεσίες προς τους πολίτες».

 Με τιμή

Τάσος Λαζαρίδης

Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μεσαίου (Μεσαίο-Πετρωτό-Μονόλοφος)

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΓΑΒΟΤΣΗ

“Με τιμά πολύ το γεγονός ότι ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου  Αστέριος Γαβότσης και η παράταξη του “Πολιτεία με Όραμα” μου πρότειναν να στελεχώσω τις τάξεις του εκλογικού συνδυασμού τους. Η παράταξη “Πολιτεία με Όραμα” είναι μία παράταξη νίκης στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση το 2019. Η σίγουρη επιτυχία της βασίζεται στην πολλή και συστηματική δουλειά, που έχει συντελεστεί, για κρίσιμα θέματα του Δήμου Ωραιοκάστρου, τα οποία δεν είχαν τύχει καμίας ιδιαίτερης προσοχής παλαιότερα. Με σχέδιο, επιμονή και αποτελεσματικότητα, ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου έχει θέσει τις βάσεις και προχωρεί με γοργά βήματα προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης ενός σύγχρονου Δήμου με σεβασμό στον πολίτη. Στο πλαίσιο αυτό, η ένταξη μου στην παράταξη με επιφορτίζει με μία μεγάλη ευθύνη, να μπορέσω να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης που επιδεικνύεται στο πρόσωπο μου. Εύχομαι καλή επιτυχία στις εκλογές και στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει τόσο προσωπικά στον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου, όσο και στην παράταξη “Πολιτεία με Όραμα”. 

Από την πλευρά του ο δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ, Αστέριος Γαβότσης δήλωσε: Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας “Πολιτεία με Όραμα” την Άννα Παπαδοπούλου-Συμεωνίδου. Η Άννα ήταν μέλος του Δ.Σ. του Αναπτυξιακού Συλλόγου Μονολόφου, αλλά και πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μονολόφου. Η προσφορά της στα κοινά και η σχετική εμπειρία της αποτελούν πολύτιμη παρακαταθήκη για την παράταξη μας, η οποία αξιοποιεί δραστήρια και ενεργά μέλη των τοπικών κοινωνιών. Μόνο με την ανάμειξη στα κοινά ανθρώπων όπως η Παπαδοπούλου-Συμεωνίδου, ο Δήμος μας μπορεί να βαδίσει προς μία νέα εποχή με ρεαλιστικό όραμα και υλοποιήσιμο σχέδιο. Της εύχομαι καλή επιτυχία.

Δήλωση στήριξης του π.Δημάρχου Καλλιθέας Χρήστου Τερζή στον Δήμαρχο Αστέριο Γαβότση

Συνδημότες και συνδημότισσες

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά πηγάζει από την αγωνία μου για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας. Αυτό αποτελούσε και αποτελεί για μένα το μοναδικό κριτήριο και γι αυτό θα αγωνίζομαι.

Ο Δήμος όμως, δεν είναι υπόθεση ενός ανθρώπου αλλά ομαδική προσπάθεια και συλλογική δουλειά. Χρειάζεται συμπόρευση με ανθρώπους που έχουν τις ίδιες αγωνίες και στόχους. Ανθρώπους που βάζουν το εμείς πάνω από το εγώ. Χαρακτηριστικά που αναγνώρισα στη σημερινή διοίκηση του Αστέριου Γαβότση.

Έχει δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, τον προγραμματισμό και την εκτέλεση έργων που επιλύουν χρόνια προβλήματα του Δήμου μας. Συγκεκριμένα στην Δ.Ε.Καλλιθέας επί των ημερών μου δρομολογήθηκαν έργα τα οποία μετά από στασιμότητα ετών, υλοποιούνται από την σημερινή διοίκηση. Αναφέρω συγκεκριμένα την μελέτη και το έργο της γέφυρας Νεοχωρούδας – Πενταλόφου, την κατασκευή της γέφυρας της Ν.Φιλαδέλφειας, την κτηματογράφηση – πολεοδόμηση δημοτικού διαμερίσματος Πενταλόφου & Νεοχωρούδας, το γενικό πολεοδομικό σχεδιασμό, την αποχέτευση που αποτελεί και ένα από τα σημαντικότερα έργα για την Καλλιθέα. Επίσης εξίσου σημαντικά έργα για τον διευρυμένο δήμο Ωραιοκάστρου βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη και προσδιορίζουν την ανάπτυξη του δήμου μας, κάτι που για μένα αποτελεί σημαντικό κίνητρο.

Για τους ανωτέρω λόγους δηλώνω ότι στις εκλογές του Μαϊου θα συμμετέχω ενεργά, και θα στηρίξω με την υποψηφιότητά μου την παράταξη ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ και τον Δήμαρχο Αστέριο Γαβότση.

Χρήστος Τερζής

Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ωραιοκάστρου

Πρώην Δήμαρχος Καλλιθέας