ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: Α.ΓΚΑΊΔΑΡΤΖΗ–Κ.ΚΕΧΑΓΙΑ–Α.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ–Χ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ–Ε.ΣΩΤΗΡΙΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΓΚΑΪΔΑΡΤΖΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΓΑΒΟΤΣΗ

ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ» ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΓΚΑΪΔΑΡΤΖΗ

Η παράταξη «Πολιτεία με Όραμα» καλωσορίζει στο δυναμικό της ακόμη μια δραστήρια γυναίκα από τον δήμο Ωραιοκάστρου, την Αναστασία Γκαϊδαρτζή. Η κ. Γκαϊδαρτζή είναι μια ενεργή δημότης, που ζει με την οικογένειά της στη Λητή. Επιθυμία της, να δει να αλλάζει όχι μόνο ο τόπος, όπου ζει αλλά και ο ευρύτερος δήμος.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΓΚΑΪΔΑΡΤΖΗ

Το μεγάλο στοίχημα για μένα είναι να δω μια μέρα τον δήμο Ωραιοκάστρου να γίνεται ένας δήμος – πρότυπο. Ήδη πολλά έργα βρίσκονται σε εξέλιξη και ο Αστέριος Γαβότσης είναι ένας άνθρωπος, που ξέρω ότι μπορώ να εμπιστευθώ γιατί έχει αποδείξει πως αγωνίζεται για τον δήμο μας.

Η ΚΑΛΙΟΠΗ [ΠΟΠΗ] ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΚΕΧΑΓΙΑ

Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας “Πολιτεία με Όραμα” την Καλλιόπη (Πόπη) Κεχαγιά από τον Δρυμό. Η κα. Κεχαγιά είναι ένα δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας στον Δρυμό και μάλιστα είναι ταμίας του τοπικού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Η ενασχόληση της με τα κοινά είναι πολύτιμη για την παράταξη μας, ιδιαίτερα στο κρίσιμο πεδίο της παιδείας και της λειτουργίας των σχολικών μονάδων του δήμου μας. 

Η προσθήκη της κας. Κεχαγιά είναι σημαντική και εξασφαλίζει την ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού της παράταξης μας στην περιοχή του Δρυμού. “Η ένταξη μου στην “Πολιτεία με Όραμα” αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα, καθώς επιθυμώ να προσφέρω ενεργά στην επίτευξη των στόχων και στην υλοποίηση του προγράμματος της παράταξης, που θα κερδίσει στις επόμενες εκλογές”, τόνισε σχετικά η Καλλιόπη Κεχαγιά. “Η Καλλιόπη Κεχαγιά αποτελεί μία σημαντική συμμετοχή στην “Πολιτεία με Όραμα”, καθώς έχει αποδείξει πως ενδιαφέρεται για τον Δήμο μας και επιθυμεί να προσφέρει από θέση ευθύνης στην ανάπτυξη του Δρυμού. Της εύχομαι καλή επιτυχία”, δήλωσε ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Αστέριος Γαβότσης.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΓΑΒΟΤΣΗ

ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ»

Η «οικογένεια» της παράταξης «Πολιτεία με Όραμα» καλωσορίζει στο δυναμικό της ακόμη μια δραστήρια γυναίκα του δήμου Ωραιοκάστρου, που θέλει να προσφέρει στα κοινά και στον τόπο της. Πρόκειται για την Αμαλία Παπαδοπούλου, η οποία ζει με την οικογένειά της στον Δρυμό. Μια παρουσία με έντονη δράση και όραμα για έναν τόπο ακόμη καλύτερο, όπως ακριβώς αξίζει τόσο στους δημότες, όσο και στα παιδιά μας.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

«Το όραμα μου για έναν δήμο, όπως τον ονειρεύομαι για τα παιδιά μας αλλά για τους δημότες, αποτέλεσε την κινητήρια δύναμη μου για να κατέβω στον εκλογικό στίβο. Ο Αστέριος Γαβότσης είναι ένας άνθρωπος, που στηρίζω και εμπιστεύομαι γιατί έχει αποδείξει ότι δουλεύει σκληρά και με πολλή αγάπη για τον δήμο Ωραιοκάστρου»

Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ

Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας “Πολιτεία με Όραμα” τον Χαράλαμπο Παπαδόπουλο. Η προσθήκη του στην παράταξη μας είναι σημαντική, καθώς προέρχεται από την Μυγδονία, μία περιοχή με ιδιαίτερο αναπτυξιακό δυναμικό, η οποία επιλύει τα μεγάλα προβλήματα της, όπως η ύδρευση. Ο Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, αποτελεί μία πολύτιμη προσθήκη στην “Πολιτεία με Όραμα”, καθώς ενδιαφέρεται για τον Δήμο μας και θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια της παράταξης μας για αντιμετώπιση όλων των μεγάλων ζητημάτων της περιοχής μας. Εύχομαι στον κ. Παπαδόπουλο καλή επιτυχία.

Προχωράμε!
Κάθε μέρα περισσότεροι!
Κάθε μέρα ισχυρότεροι!

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Ανταποκρινόμενος στην πρόταση του δημάρχου Ωραιοκάστρου και επικεφαλή της παράταξης ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ, Αστέριου Γαβότση για συστράτευση αυτοδιοικητικών δυνάμεων, δίνω το δικό μου παρόν, πιστεύοντας, πως μόνο μέσα από την συμμετοχή μπορούν να καθοριστούν οι προϋποθέσεις  για να συνεχιστεί η πορεία της σημερινής διοίκησης, γιατί ο Αστέριος Γαβότσης είναι ένας άνθρωπος που στέκεται δίπλα στους πολίτες, προσπαθώντας να δίνει λύσεις στην καθημερινότητα μας.

Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ

Η παράταξη Πολιτεία με Όραμα καλωσορίζει την Ειρήνη Σωτηρίου. Μια γυναίκα δυναμική από τη Λητή. 

Η κ. Σωτηρίου  σπούδασε Τοπογραφία στη Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Αθηνών.

Εργάστηκε σε ιδιωτικές εταιρίες ως Τοπογράφος Μηχανικός και στον δημόσιο τομέα, στην Τοπογραφική Υπηρεσία της Νομαρχίας Δράμας και στην Διεύθυνση Πολεοδομίας του Δήμου Κιλκίς, όπου και εργάζεται έως σήμερα.

Από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την Τέχνη και ιδιαίτερα με την ζωγραφική, μαθητευόμενη σε σχολές της Θεσσαλονίκης.

Από το 2005 έως σήμερα, διδάσκει ζωγραφική σε τμήματα παιδιών και ενηλίκων στον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Λητής. Έργα της έχουν εκτεθεί σε ομαδικές εκθέσεις στην Θεσσαλονίκη, στην Λητή, στο Κιλκίς και στη Δράμα.

Είναι μητέρα και ενεργό μέλος σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, πιστή στις αρχές της συλλογικότητας και της δημιουργικής συνεργασίας

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ

Επέλεξα να συμπορευτώ στο πλευρό του Αστεριού Γαβότση γιατί έχει αποδείξει έμπρακτα ότι είναι ένας άνθρωπος που ενδιαφέρεται πραγματικά για τον τόπο του. Επί θητείας του έχουν γίνει σημαντικά έργα  για τον ευρύτερο δήμο, ενώ πολλά είναι εκείνα που βρίσκονται σε τροχιά υλοποίησης. Για τα παιδιά μου και τον τόπο μου θέλω ένα καλύτερο αύριο και ο Αστέριος Γαβότσης είναι ο άνθρωπος που μπορώ να εμπιστευτώ.