Αρπαγή Μαρκέλλας: Ολόκληρη η απολογία της 33χρονης κατηγορούμενης

Μία εντελώς διαφορετική εκδοχή σε σχέση με την προανακριτική της κατάθεση έδωσε στην απολογία της η 33χρονη που κατηγορείται για την απαγωγή και τη κακοποίηση της μικρής Μαρκέλλας. Ενώπιον της ανακρίτριας υποστήριξε ότι «δεν υπήρχε καμία ερωτική επιθυμία απέναντι στο παιδί… Καθαρά στοργή ένοιωθα… Όπως έχω την κόρη μου έχω και την Μαρκέλλα… Εγώ προτιμώ τις γυναίκες. Πηγαίνω όμως και με άνδρες… Πάντα οι γυναίκες με τις οποίες συνευρισκόμουν ήταν μεγαλύτερες από εμένα… Ποτέ δεν είχα τάση προς τους μικρότερους και σε καμιά περίπτωση προς τα παιδιά.»

Την πράξη της την απέδωσε εν ολίγοις στη λύπη της για τη μικρή που ήταν πάντα «παραμελημένη» ενώ ισχυρίστηκε πως στο σπίτι της την κακοποιούσαν. «Όταν ρώτησα τη Μαρκέλλα πώς περνάει στο σπίτι μού είπε ότι ο πατριός της έμενε μαζί τους και ότι η γιαγιά της την έβγαζε στο μπαλκόνι και την έδερνε με την παντόφλα… Γνώριζα ότι η Μαρκέλλα έτρωγε ξύλο από τον πατριό της, τον Πακιστανό. Έτρωγε ξύλο πάρα πολύ… γνώριζα ότι το κακοποιούσαν στην οικογένειά του…».

Κατά την κατηγορούμενη, κανείς άλλος δεν ήταν στο σπίτι της το διάστημα που κρατούσε την 10χρονη, ενώ υποστήριξε πως ενδεχομένως η Μαρκέλλα φαντάστηκε το άλλο πρόσωπο που λέει πως είδε λόγω των ηρεμιστικών που της έδωσε.

Πηγή: dikastiko.gr