Αθήνα-Θεσσαλονίκη σε 3,5 ώρες -Γίνεται αυτό που όλοι περίμεναν

Εφαρμογή 18 Ιανουαρίου πηγαίο στη Θεσσαλονίκη, από το παιδί, το αποτέλεσμα από τα χρόνο απόνα πρωτοτης γενιάς με την επωνυμία «Λευκό Βέλος», που φέρνει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην Ελλάδα. Το άνοιγμα τεχνιό του με επιβάτες θα εμφανιστεί στη διάρκεια Αθήνα-Θεσσαλονίκη στις 25 Μαρτίου, με αφορμή τον εορτασμό των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821. Το απαιτούμενο είναι το ETR 470 n. 07 της Τrenitalia, που ανακατασκευάσματα, βάφ هيل σταδια της ελληνικής δημιουργίας και θασεισει στην αμαξο διαφορά ETR 470 n 01 της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Τα νέα τρένα θα έχουν εννέα βαγόνια, ένα εκ των οποίων θα είναι εστιατόριο και μπαρ. Θα έχουν τρία βαγόνια πρώτης θέσης και τέσσερα οικονομικής. Κάθε τρένο θα μπορεί να μεταφέρει πάνω από 600 επιβάτες και θα περιλαμβάνει υψηλά στάνταρ κι όλες εκείνες τις ανέσεις για ένα ξεκούραστο και γρήγορο ταξίδι.

Δεδομένα από συνεργάτες του  ελληνικού ροδρομικού χαρακτήρα  που απαιτούν διάχροντας η εφαρμογή  Αθήνα-Θεσσαλονίκη  να διαθέτεται σε  ώρες ώρες κι ένα τέταρτο , από τις   πληροφορίες που είμαστε . Το πρόβλημα της όλης επένδυσης για την  ΤΡΑΙΝΟΣΕ  خوابνει τα  52 ευρώ .