Έντονες αντιδράσεις έχει πυροδοτήσει η απόφαση του Π.Τσακίρη να προσκαλέσει τον Άδωνι Γεωργιάδη στο Ωραιόκαστρο

Έντονες αντιδράσεις έχει πυροδοτήσει η απόφαση του δημάρχου Ωραιοκάστρου, να προσκαλέσει τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη στο Ωραιόκαστρο. Η επίσκεψη αυτή έχει να κάνει με τον σχεδιασμό της διοίκησης για την κατασκευή δημαρχιακού μεγάρου στην περιοχή ”Αλώνια”, και συγχρόνως να διερευνηθούν οι δυνατότητες χρηματοδότησης του εγχειρήματος.

Τα σχόλια μέσα από τις αναρτήσεις των τοπικών site για την επίσκεψη αυτή, είναι πολύ αρνητικά όχι μόνο για τον υπουργό, αλλά και για τον σκοπό της επίσκεψης του.

Ας δούμε μερικά από τα απαξιωτικά σχόλια που γράφτηκαν στην ομάδα του oraiokastro24:

”Ετοιμάστε τα γιαούρτια”-”Η πολιτική ιερόδουλη”-”Βρε του μπουμπούκο”-”Δημαρχιακό Μέγαρο μας χρειάζεται;Έλεος!!”-”Βρε,βρε,βρεεεε! Ο Άδωνις είναι ο τάφος σου,Τσακιρη!”-”Δεν κοιτάτε με αυτά τα λεφτά να φτιάξετε κάνα δρόμο και κανένα χώρο πάρκινγκ και αφήστε τα Μέγαρα”-Λεφτά υπάρχουν, για σχολεία και υγεία δεν υπάρχουν”- ”Στο διά… βλαμένο”-”Ετοιμαστείτε για περισσότερα δημοτικά τέλη ! Θα αναβαθμίσουν τον Δήμο μας!”-”Και έλεγα τι λείπει απτό Ωραιοκαστρο.”-”Έλεος πια… Εδώ δεν έχουμε σχολεία κανονικά.. Ουτε καν τα απαραίτητα.. Για να μην μιλήσω για τους δασκάλους που δεν υπάρχουν.. Χωρίς να υπάρχει ολοήμερο κ αναγκαζόμαστε να χάνουμε τις δουλειές μας..’ελεος”-”Έχω κλουβιά αβγά …. Βρήκα που θα τα πετάξω.”-”Κάτσε να πάρω αυγά”-”Πράγματι.. αυτό που έχουμε δεν μας κάνει ε;.. Τι έγινε; Πάλιωσε; Ετοιμάζονται τα κοράκια για μίζες μου φαίνεται…”-”Είχα μια φαγούρα και έλεγα.
Ποιος θάρθει ποιος θάρθει..”-”Έλεος πια..
Ο δήμος έχει άλλες πραγματικές ανάγκες…”-”Δεν τον πηγαίνετε και στο κολυμβητήριο λίγο μήπως και αξιωθούμε να κάνουμε προπονήσεις σε μια εγκατάσταση στολίδι αντί να τρέχουμε Θεσσαλονίκη;”-”Το μέγαρο / Δημαρχείο είναι ολοκαίνουργιο και δεν υπάρχει λόγος το χρήμα να σπαταλάτε έτσι. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αναβαθμιστούν τα σχολεία και πάρκα. Ας λογικευτούμε.”-”Ο κ. Τσακίρης θέλει γούστα”-

Και για να είμαστε δίκαιοι, υπήρχε ένα και μοναδικό ”ορφανό” θετικό σχόλιο: ”Αναμφίβολα πρόκειται για μια ποιοτική αναβάθμιση του τόπου μας”