Άγριο φονικό στο Διόνυσο: Σκότωσε δημοτικό υπάλληλο για μια διαρροή νερού

Tραγικό θάνατο βρήκε ένας 50χρονος εργαζόμενος του δήμου Διονύσου, ο οποίος δέχτηκε τα πυρά ενός 77χρονου που διαμαρτυρόταν έντονα για διαρροή νερού στο σπίτι του, που βρίσκεται στην περιοχή.

Το έγκλημα σημειώθηκε λίγο πριν από τις 9 το πρωί. Ο 77χρονος μετέβη στο αμαξοστάσιο του δήμου Διονύσου και πυροβόλησε στο κεφάλι τρεις φορές τον 50χρονο που ήταν προϊστάμενος του τμήματος ύδρευσης του δήμου. Ο άντρας ήταν παντρεμένος και δεν είχε παιδιά.

Ο δράστης αφού διέπραξε το έγκλημα, τράπηκε αμέσως σε φυγή, με τα ίχνη του να εντοπίζονται, ωστόσο, λίγο αργότερα από τις αστυνομικές αρχές στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου, όπου και τον συνέλαβαν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 77χρονος δράστης διαμαρτυρόταν επανειλημμένα για διαρροή στο σπίτι του. Υπάλληλοι του δήμου είχαν προχωρήσει σε σχετικό έλεγχο, ωστόσο δεν είχαν διαπιστώσει κάποια βλάβη.

Δήμαρχος Διονύσου: Είμαστε συντετριμμένοι από το περιστατικό

«Όλες οι υπηρεσίες του δήμου μας είναι συντετριμμένες από το γεγονός. Πυροβόλησαν και σκότωσαν τον προϊστάμενο του τμήματος ύδρευσης. Ήταν ένα καλό παιδί που το 2011 ανέλαβε πόστο σε αυτήν την υπηρεσία και μπορώ να πω πως ήταν άριστος στα καθήκοντά του», τόνισε μιλώντας στους δημοσιογράφους ο δήμαρχος Διονύσου, Γιάννης Καλαφατέλης.

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με τον λόγο που έκανε τον 77χρονο να πυροβολήσει και να σκοτώσει τον 50χρονο, ο κ. Καλαφατέλης είπε πως το μόνο που γνωρίζει μέχρι στιγμής είναι «η εμμονή» που είχε ο δράστης με τη διαρροή στην οικία του.